Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Οι 4 επαγγελματίες που αποζημίωσαν το κοινό του Καρπενησίου


Άλφα Ντιαλό, Μανώλης Κουκουλάς, Σταύρος Σχίζας και Πέτρος Μελισσαράτος ήταν τα 4 μεγάλα ονόματα του τουρνουά 3on3 Karpenisi Mountainball Tournament, που έγινε στην πόλη μας το διήμερο 22 και 23 Ιουλίου.
Ο Άλφα Ντιαλό έχει γεννηθεί τον Οκτώβριο του 1992 και οι θέσεις που τον βρίσκουμε στον παρκέ είναι αυτές του 4 και του 5, καθώς βλέπει τον κόσμο από τα 2,10.  Έχει διατελέσει μέλος του Πανερυθραϊκού, του Ηρακλείου, του Φιλαθλητικού, του Παγκρατίου, της Γιουβεντούδε και της Καβάλας.  Έχει επιπλέον περάσει από τους μικρούς της Ολύμπιας Λάρισας, του Παναθηναϊκού και του Ικάρου.
Ο Μανώλης Κουκουλάς είναι γεννημένος τον Αύγουστο του 1991 και έχει καταγωγή από την Βίνιανη(Η μητέρα του). Πέρυσι συμμετείχε στην Α1΄ με την Κύμη, είναι 2,08 και παίζει ως σέντερ. Ξεκίνησε από την Ηλυσιακό και ακολούθησαν οι: Κολοσσός Ρόδου, Πανιώνιος, Μπάσκετ Κορούνα και Τρίκαλα.
Ο 28χρονος Σταύρος Σχίζας έχει ύψος 1,96 και αγωνίζεται ως γκάρντ. Την νέα περίοδο θα είναι μέλος του Κολοσσού Ρόδου. Την διετία 2014-2016 αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο και την προηγούμενη σαιζόν στην Κύμη. Για 4 χρόνια έπαιζε σε Κολλέγιο της Αμερικής.
Ο Πέτρος Μελισσαράτος έπαιξε την περασμένη σαιζόν στην Α2΄ με τον Πανιώνιο και έχει ύψος 2,07. Είναι 24 ετών,  πάουερ φόργουορντ και σέντερ . Έχει παίξει επίσης στον Άλιμο, στον Πανελευσινιακό, , στο Περιστέρι και στο Ψυχικό.  Με τους Περιστεριώτες συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α1΄ και είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.