Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Πανδαισία μπάσκετ στο 3on3 Karpenisi Mountainball(Μεγάλο φωτορεπορτάζ)












Ένα μεγάλο αθλητικό event Πανελλήνιας εμβέλειας άρχισε σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου. Πρόκειται για το τουρνουά μπάσκετ 3on3 Karpenisi Mountainball.
Η διοργάνωση  πραγματοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, τον Δήμο Καρπενησίου και τον Γ.Σ. Άτλας. Χρησιμοποιούνται δυο γήπεδα για την ανάγκες των αγώνων και με πιστοποιημένους ρέφερι. Το τουρνουά, το οποίο πραγματοποιείται σε δυο ηλικιακές κατηγορίες(U18, 7 ομάδες και O18, 27 ομάδες) θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με αρκετές εκπλήξεις το Σάββατο 22 Ιουλίου, παρουσία αθλητών της Basket League και της Α2΄.
Πρωτεύον ρόλο στην διοργάνωση έχουν δυο Ευρυτάνες και συγκεκριμένα οι: Βασίλης Κωστόπουλος και Μανώλης Κουκουλάς. Ο πρώτος την έχει συντονίσει άψογα και ο δεύτερος είναι καλαθοσφαιριστής της Κύμης. Παρών κατά την πρώτη ημέρα έδωσε ο Περιφερειαρχής Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης. Χορηγός επικοινωνίας είναι το sport24.gr, ενώ το event θα πλαισιωθεί από έναν μοναδικό διαγωνισμό τριπόντων.
Στην κατηγορία U18 μάλιστα που ολοκληρώθηκε και πραγματοποιήθηκαν και οι απονομές ο
Μπυραΐκός κατέλαβε την πρωτιά, δεύτερος ήταν ο Sporting B.C. και τρίτοι οι Καψούρηδες.
Ακολουθεί ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ από την πρώτη ημέρα των αγώνων.









































































Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας, Δημήτρης Κολλημένος