Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Αίολος-Παναχαϊκή 0-8

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» είχε η Παναχαϊκή και να επικρατήσει σε φιλικό ματς του Αίολου με 0-8.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30/7) στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 6.30. Έγινε κάτω από καλές καιρικές συνθήκες και παρουσία περίπου 30 θεατών.
Ο Αίολος του Δημήτρη Τσιγαρίδα χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία έδωσε το συγκεκριμένο τεστ, ώστε να βοηθηθεί η ομάδα της Παναχαϊκης που την τελευταία στιγμή έκλεισε το φιλικό. Συνεπώς δεν μπόρεσε να κοντράρει τον αντίπαλο και ηττήθηκε με το «βαρύ» 8-0.
Η Παναχαϊκή του Σωκράτη Οφυδρόπουλου κυριάρχησε πλήρως στο φιλικό, επέβαλλε τον ρυθμό της και σκόραρε συνολικά 8 φορές. 2 τέρματα πέτυχε ο Γιάννης Σπανός, ενώ 1 φορά βρήκαν δίχτυα οι: Γιώργος Φωτάκης, Θύμιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Πολυχρόνης, Ανδρέας Μαστραντωνάκης, Παναγιώτης Μωραϊτης και Ανδρέας Αντωνακόπουλος. Δοκάρι στο δεύτερο μέρος είχε ο Δημήτρης Γκίνο.
Η ομάδα της Αχαΐας θα δώσει το επόμενο φιλικό της τεστ στις 9 Αυγούστου τον ΌΦΗ.

Περίπου 30
Ο αγώνας έγινε παρουσία περίπου 30 θεατών, που βρέθηκαν στις κερκίδες του αθλητικού κέντρου.

Σφύριξε ο «Κατσούρ»


Την αναμέτρηση σφύριξε ο τεχνικός διευθυντής της Παναχαϊκής και παλιός άσσος της εθνικής μας Κώστας Κατσουράνης και όχι ρέφερι της ΕΠΣ Ευρυτανίας.

Ανεπίσημο ντεμπούτο


Ο τεχνικός του Αίολου Δημήτρης Τσιγαρίδας έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με την νέα του ομάδα, καθώς η συνεργασία του με την ομάδα ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες.

Οι μη.. «Αιολίτες»


Στο βασικό σχήμα των Ευρυτάνων ξεκίνησαν 4 παίκτες που δεν ανήκουν επίσημα στον Αίολο. Πρόκειται για τους Γιώργο Φαρμάκη και Πάνο Μπουμπουρή (Φωτογραφία Αριστερά) της Ποταμιάς, τον Δημήτρη Κατσαδούρο (Φωτογραφία Κέντρο) και τον Άγγελο Παχή (Φωτογραφία Δεξιά) της Μυρίκης.

Από 1 ημίχρονο

 












Οι δυο γκολκίπερ Βασίλης Σούλης (Φωτογραφία Αριστερά) και Σπύρος Βρονταράς (Φωτογραφία Δεξιά) αγωνίστηκαν από 1 ημίχρονο σε κάθε ομάδα. Ο Αίολος δεν είχε στην αποστολή του τερματοφύλακα.

Α΄ Μέρος

Σκόραρε 5 φορές
Η ομάδα της Παναχαϊκης είχε τον έλεγχο του ματς στο πρώτο μέρος, όπου και σκόραρε 5 φορές προηγούμενη με 0-5.

Προβάδισμα με Φωτάκη


Στο 11o λεπτό ο Παναγιώτνης Κυνηγόπουλος σέντραρε από τα αριστερά, ο έμπειρος Γιώργος Φωτάκης σούταρε από το ύψος του πεναλτι ο γκολκίπερ του Αίολου απέκρουσε και στην επαναφορά ο ίδιος με σουτ έκανε το 0-1.




Αναγκαστική αλλαγή

 












Στο ίδιο λεπτό αποχώρησε λόγω τραυματισμού ο Γιώργος Φαρμάκης (Φωτογραφία Αριστερά), με τον Δημήτρη Κυλλή (Φωτογραφία Δεξιά) να παίρνει την θέση του.

Όμορφο τελείωμα Σπανού


Στο 22ο λεπτό ο Γιάννης Σπανός έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή από αριστερά και με άψογο πλασέ στην απέναντι αριστερή γωνία του Σπύρου Βρονταρά πέτυχε το 0-2.



Ίδιος σκόρερ
11 λεπτά αργότερα ο Γιάννης Σπανός με κεφαλιά από εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου από τα αριστερά διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα πετυχαίνοντας το 0-3.



4ο από Αργυρόπουλο


Ο Θύμιος Αργυρόπουλος έκανε ατομική ενέργειά και πλάσαρε εύστοχα γράφοντας το 0-4.




Μέσα ο Κουρλός


Ο ανερχόμενος ρέφερι της ΕΠΣ Ευρυτανίας Δημήτρης Κουρλός στο 39ο λεπτό πέρασε στο ματς στην θέση του Δημήτρη Κυλλή. Ο «Τζάλμι» «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το 2014 κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρυτανίας με τον Αίολο.

Η «σκυτάλη» στον Πολυχρόνη


Με την συμπλήρωση του 45ου λεπτού η ομάδα του Σωκράτη Οφδρυδόπουλου έκανε 5 τα τέρματα της. Ο Λυμπέρης Στερδίγης πάσαρε στον Δημήτρη Πολυχρόνη που με δυνατό σουτ, το οποίο βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι έγραψε το 0-5 του ημιχρόνου.



Οι καλύτερες φάσεις
11΄: Ο Κυνηγόπουλος έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Φωτάκης σούταρε ο Βρονταράς απέκρουε και στην επαναφορά ο ίδιος με νέο σουτ στην αριστερή γωνία έκανε το 0-1.
22΄: Ο Σπανός έκανε όμορφη προσπάθεια από αριστερά μπήκε στην περιοχή και με πλασέ στην αριστερή γωνία διαμόρφωσε το 0-2.
23΄: Ο Φωτάκης πάσαρε στον Σπανό, που σούταρε εκτός περιοχής πάνω από το τέρμα του Αίολου.
33΄: Ο Αργυρόπουλος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Σπανός με κεφαλιά από κοντά έγραψε το 0-3.
34΄: Ο Αργυρόπουλος με ατομική προσπάθεια και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.
45΄: Ο Στεργίδης πάσαρε στον Πολυχρόνη, που με δυνατό σουτ, που βρήκε και το οριζόντιο δοκάρι πραγματοποίησε το 0-5.

Β΄ Μέρος

Οι δυο «Κωστάδες»

 












Με τον Αίολο αγωνίστηκαν στο δεύτερο μέρος ο Κώστας Ζαραβέλης (Φωτογραφία Αριστερά) της Ποταμιάς και ο Κώστας Κρίντας (Φωτογραφία Δεξιά), που ανήκει στον ΑΠΟΚ.

Δοκάρι από Γκίνο


Ο Δημήτρης Γκίνο σούταρε δυνατά εκτός περιοχής η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βασίλη Σούλη.

Ανέβασε στο φινάλε
Στο τελευταίο 15λέπτο του ματς η Παναχαϊκή ανέβασε στροφές δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σκόραρε 3 τέρματα επιπλέον για το τελικό 0-8

6ο με Μαστραντωνάκη


Στο 76΄ ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος πάσαρε στον Ανδρέα Μαστραντωνάκη που με πλασέ έκανε το 0-6.




Σκόρερ ο Μωραϊτης


Στο 86΄ ο Παναγιώτης Μωραϊτης με πλασέ μετά από πάσα του Ανδρέα Αντωνακόπουλου έκανε το 0-7.



Φινάλε με γκολ


Ο Ανδρέας Αντωνακόπουλος (Φωτογραφία) μετά από δυο γκολ που μοίρασε στο 88΄ χρίστηκε σκόρερ και με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 0-8.



Οι καλύτερες φάσεις
55΄: Σουτ του Μαστραντωνόπουλου έφυγε άουτ.
65΄: Δυνατό σουτ του Γκίνο εκτός περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σούλη.
68΄: Σουτ του Αποστόλοπουλου πέρασε άουτ.
74΄: Σουτ του Λουμπαρδέα κατέληξε άουτ.
75΄: Σουτ του Αντωνακόπουλου πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα του Αίολου.
76΄: Ο Αντωνακόπουλος πάσαρε στον Μαστραντωνάκη, που πλάσαρε εύστοχα για το 0-6.
86΄: Ο Αντωνακόπουλος έδωσε στον Μωραΐτη, που με πλασέ έκανε το 0-7.
88΄: Ο Αντωνακόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το τελικό 0-8.

Κίτρινες Κάρτες
-

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Δημήτρης Τσιγαρίδας): Βρονταράς(46΄ Σούλης), Μπουμπουρής, Νικολάου, Ζαραβέλης Χ., Φαρμάκης(11΄ λ.τρ. Κυλλής, 39΄ λ.τρ. Κουρλός), Αζακάς Π., Μπόνιας(46΄ Κρίντας), Τριανταφυλλόπουλος(46΄ Ζαραβέλης Κ.), Σιταράς, Κατσαδούρος(71΄ Κυλλής), Παχής

Παναχαϊκή (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης(46΄ Βρονταράς), Μακρυδημήτρης(46΄ Γκίνο), Σωτηράκος(46΄ Λουμπαρδέας), Πολίμος(46΄ Αποστολόπουλος), Μπουτζίκος(46΄ Μαστραντωνάκης), Φωτάκης(46΄ Μασούρας, 73΄ Μουστακόπουλος), Σπανός(46΄ Ελευθεριάδης), Στεργίδης(46΄ Κωνσταντόπουλος), Πολυχρόνης(46΄ Μωραϊτης) , Κυνηγόπουλος(46΄ Αντωνακόπουλος), Αργυρόπουλος(46΄ Μπιτσάκος)

Διαιτητής: Κώστας Κατσουράνης
1ος Βοηθός: Ηλίας Κυριακίδης
2ος Βοηθός: Ηλίας Σορώκος






























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος