Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Διοργανώνει τουρνουά 5Χ5 ο Δήμος Αγράφων


Ο Δήμος Αγράφων στα πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του θα προβεί στη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Κάθε χωριό ή ομάδα που θέλει να συμμετάσχει θα συγκροτεί μια ομάδα από 5 έως 10 παίκτες και θα δηλώνει συμμετοχή.
Ο Δήμος Αγράφων στα πλαίσια των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του θα προβεί στη διοργάνωση τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5 το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Κάθε χωριό ή ομάδα που θέλει να συμμετάσχει θα συγκροτεί μια ομάδα από 5 έως 10 παίκτες και θα δηλώνει συμμετοχή. Οι ομάδες θα δηλώνουν ένα μέλος τους ως αρχηγό που θα έχει άμεση επαφή με τον υπεύθυνο του τουρνουά. Προς την κατεύθυνση αυτή μπορούν να βοηθήσουν και οι Σύλλογοι με τα μέλη τους που θα βρίσκονται το διάστημα αυτό για διακοπές στα χωριά μας. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα 5χ5 του Δήμου και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουλίου. Για τον καλύτερο προγραμματισμό του τουρνουά είναι αναγκαίο οι συμμετοχές να δοθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής θα κοινοποιηθεί στις ομάδες το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση στα τηλέφωνα 22373-51300,  και στο κιν. 6976032142, Γρηγόρης Παπαθανάσης – Αντιδήμαρχος Αθλητισμού.