Κυριακή 21 Μαΐου 2017

ΑΕΚ-Κρίκελλο 1-2

Ο Κεραυνός Κρικέλλου διπλασίασε τις νίκες του, επικρατώντας της ΑΕΚ με 1-2.
Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή (21/5) στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 1 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 1ου Υποομίλου της Β΄ κατηγορίας Ευρυτανίας.
Η ΑΕΚ του Δημήτρη Κολλημένου έκανε κακό πρώτο μέρος, όπου βρέθηκε να χάνει στο σκορ με 0-1. Στο δεύτερο μέρος ήταν πολύ καλύτερη, έκλεισε τον αντίπαλο στα καρέ του, όμως εκτέθηκε πολλές φορές από αντεπιθέσεις δεχόμενη από στημένο δεύτερο γκολ. Στο 90ο λεπτό μείωσε στο τελικό 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Γιαννόπουλου, ο οποίος είχε νωρίτερα και δοκάρι.
Το Κρίκελλο του Νίκου Κατσιάρη ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος και με έξοχο γκολ του Νίκου Γιαννακόπουλου στο 39ο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Στην επανάληψη επιτέθηκε μέσα από «φαρμακερές» αντεπιθέσεις εκμεταλλευόμενη και τα κενά του αντιπάλου που ρίσκαρε και ανοίχτηκε. Ο Σωτήρης Αγγελακόπουλος στο 71΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, η οποία παρά την πίεση που δέχτηκε κράτησε το πολύτιμο «τρίποντο».
Την επόμενη (3η) αγωνιστική το Κρίκελλο αγωνίζεται με την Ακαδημία την Κυριακή (28/5), ενώ η ΑΕΚ παίζει το Σάββατο (27/5) με τον ΠΑΟΚ. Και οι δυο αναμετρήσεις θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο στις 1 το μεσημέρι. Ο Κεραυνός κάλυψε την αρνητική του βαθμολογία και έχει δυο πόντους, ενώ ο «δικέφαλος» έχει -2.

Χωρίς θεατές
Οι κερκίδες του Δημοτικού σταδίου Καρπενησίου ήταν άδειες και η αναμέτρηση έγινε χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Βασικοί Κοσσόβας & Παθούλας

 












Την πρώτη του συμμετοχή έκανε στο κέντρο της άμυνας του Κρικέλλου ο άλλοτε παίκτης της ομάδας νέων του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Κοσσόβας (Φωτογραφία Αριστερά), που είχε πολύ καλή παρουσία, ενώ φανέλα βασικού πήρε ο Γιώργος Παθούλας (Φωτογραφία Δεξιά) παίζοντας ως μπακ. Ήταν οι δυο αλλαγές του Νίκου Κατσιάρη στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας με τον ΠΑΟΚ, όπου τότε είχαν αγωνιστεί βασικοί τα αδέρφια Τσιμιτσέλη(Θάνος και Τάσος)

Ντεμπούτο Κατσαρού


Για την ομάδα της ΑΕΚ την πρώτη του συμμετοχή έκανε ο Γιώργος Κατσαρός, που επέστρεψε στον «δικέφαλο» μετά από ένα πέρασμα στον Παναγραφιωτικό. Ο Κατσαρός ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας του.

Αλλαγή βοηθού


Τον αρχικά ορισθέντα 1ο  βοηθό Κώστα Λέρη αντικατέστησε ο Μίλτος Ελ Ταχάν (Φωτογραφία).

Απουσία Μπακόλα
Για την ΑΕΚ απουσίαζε ο «στυλοβάτης» της Ηλίας Μπακόλας και την ομάδα κατέβασε ο παίχτης Δημήτρης Κολλημένος, που μπήκε ως αλλαγή στην επανάληψη.

Χωρίς Αρκουμάνη
Η ΑΕΚ στερήθηκε τις υπηρεσίες του τραυματία ταχύτατου μεσοεπιθετικού Χρήστου Αρκουμάνη, ο οποίος παρακολούθησε από κοντά τις προσπάθειες των συμπαικτών του.

Κάλυψε το μείον
Ο Κεραυνός με τις δυο νίκες του κάλυψε και με το παραπάνω την αρνητική βαθμολογία των -4 βαθμών, με την οποία μπήκε στο πρωτάθλημα. Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και η ΑΕΚ, η οποία άρχισε με -2.

Α΄ Μέρος

Ματς κέντρου
Στα πρώτα 20 λεπτά η μπάλα παίχτηκε στον χώρο της μεσαίας γραμμής με τις ομάδες να μην μπορούν να βρουν ρυθμό.

Ανέβηκε το Κρίκελλο
Από το 20o λεπτό και έπειτα το Κρίκελλο πήρε τα ηνία του ματς, δημιούργησε ευκαιρίες και προηγήθηκε 6 λεπτά πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Υποδειγματικό γκολ


Το Κρίκελλο στο 39ο λεπτό πέτυχε υποδειγματικό τέρμα, όταν ο Σωτήρης Αγγελακόπουλος με μπαλιά ακριβείας τροφοδότησε τον Νίκο Γιαννακόπουλο (Φωτογραφία), ο οποίος με έξοχο πλασέ στην αριστερή γωνία του Στέφανου Κοράκη πέτυχε το 0-1.





Οι καλύτερες φάσεις
22΄: Σουτ του Σαρρή Ε. εκτός περιοχής πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κοράκη.
25΄: Ο Αγγελακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και η κεφαλιά του Παθούλα στο δεύτερο δοκάρι έφυγε λίγο πάνω από το τέρμα της ΑΕΚ.
32΄: Ο Κοσσόβας έκανε την μπαλιά για τον Γιαννακόπουλο, που πλάσαρε τετ α τετ με τον Κοράκη, αυτός απέκρουσε σωτήρια και στην επαναφορά σε κενή εστία ο Αγγελακόπουλος σούταρε πάνω από το τέρμα των γηπεδούχων.
34΄: Σουτ του Κοσσόβα κόντραρε σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ λίγο πάνω από το τέρμα του Κοράκη.
35΄: Ο Σεντής έκανε την μπαλιά για τον ταχύτατο Κατσαρό, ο οποίος πλάσαρε στην έξοδο εξ επαφής τον Κουτσιάυτη, που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.
39΄: Ο Αγγελακόπουλος με μπαλιά ακριβείας τροφοδότησε τον Γιαννακόπουλο,  που με υποδειγματικό πλασέ στην αριστερή γωνία έκανε το 0-1.
44΄: Ο Ζιάκας έδωσε στον Γιαννόπουλο Γ. που από καλή θέση πλάσαρε πάνω από το τέρμα του Κεραυνού.

Β΄ Μέρος

Πιεστική η ΑΕΚ
Η ομάδα της ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο δεύτερο μέρος, πίεσε δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο σκόραρε στο 90΄με τέρμα από το σημείο το πέναλτι.

Βρήκε χώρους
Η φιλοξενούμενη ομάδα του Κρικέλλου βρήκε πολλούς χώρους στο δεύτερο μέρος και επιτέθηκε μέσα από αντεπιθέσεις δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους κυρίως με τον φορ Νίκο Γιαννακόπουλο.

Με τελείωμα  Αγγελακόπουλου


Το Κρίκελλο διπλασίασε στο 71ο λεπτό τα τέρματα του, όταν ο Χρήστος Τσαμαδός εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Γιώργος Κοσσόβας έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Σωτήρη Αγγελακόπουλο, που με κοντινό σουτ στην δεξιά γωνία της ΑΕΚ διαμόρφωσε το 0-2.




Δοκάρι για την ΑΕΚ
Στο δοκάρι του Νίκου Κουτσιαύτη, που απέκρουσε αρχικά σωτήρια βρήκε στο 89ο λεπτό η εκτέλεση έμμεσου φάουλ του Δημήτρη Γιαννόπουλου

Εύστοχος ο Δ. Γιαννόπουλος


Η ΑΕΚ στο 90ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, όταν μετά το κόρνερ του Δημήτρη Κολλημένου από τα δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Μπάμπη Μπεσλεμέ και ο διαιτητής Δημήτρης Κουρλός καταλόγισε το πέναλτι. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος ανέλαβε να το εκτελέσει και με σουτ στην αριστερή γωνία μείωσε στο τελικό 1-2.




Οι καλύτερες φάσεις
58΄: Ο Κατσαρός έκανε σέντρα από αριστερά και η κοντινή κεφαλιά του Μπέσσα έφυγε πάνω από το τέρμα του Κρικέλλου.
60΄: Σουτ του Γιαννόπουλου Δ. από καλή θέση κόντραρε σε αντίπαλο και έφυγε κόρνερ ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Κουτσιάυτη.
68΄: Ο Σεντής πάσαρε στον Μπέσσα που σούταρε και μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Κρικέλλου.
69΄: Ο Γιαννακόπουλος μετά από διώξιμο αμυντικού προς τα πίσω έκανε το πλασέ χωρίς πίεση που έφυγε ελάχιστα έξω σε άουτ.
71΄: Ο Τσαμαδός εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Κοσσόβας έκανε την κεφαλιά-πάσα για τον Αγγελακόπουλο. που στο δεύτερο δοκάρι με σουτ στην δεξιά γωνία του Κοράκη έκανε το 0-2.
74΄: Ο Σεντής σέντραρε από τα δεξιά και η κεφαλιά του Λάππα έφυγε άουτ.
75΄: Πλασέ του Γιαννακόπουλου από καλή θέση έφυγε λίγο άουτ.
82΄: Ο Γιαννόπουλος Γ. πάσαρε στον Κολλημένο, που σούταρε από τα όρια της περιοχής και ο Κουτσιάυτης απέκρουσε σωτήρια στην δεξιά του γωνία.
87΄: Ο Αγγελακόπουλος έβγαλε έξοχα στον Γιαννακόπουλο, που πλάσαρε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Κοράκη.
88΄: Ο Σεντής πάσαρε κάθετα στον Μπέσσα, που σούταρε από δεξιά και ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων μπλόκαρε.
89΄: Ο Σεντής σε εκτέλεση έμμεσο έστρωσε στον Γιαννόπουλο Δ., ο οποίος σημάδεψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κρικέλλου μετά την υπέροχη απέκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και στην επαναφορά την κεφαλιά του Ζιάκα απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουτσιαύτης.
90΄: Ο Κολλημένος εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μπεσλεμέ Χ. και ο ρέφερι Κουρλός καταλόγισε το πέναλτι. Ο Γιαννόπουλος Δ. το εκτέλεσε και με πλασέ στην αριστερή γωνία του Κουτσιάυτη μείωσε σε 1-2.

Κίτρινες Κάρτες
Αγγελακόπουλος

Διακριθέντες
ΑΕΚ: Σεντής, Νιαβής, Γιαννόπουλος Γ., Κατσαρός
Κρίκελλο: Γιαννακόπουλος, Κοσσόβας, Αγγελακόπουλος, Σαρρής Ε.

Συνθέσεις Ομάδων

ΑΕΚ (Δημήτρης Κολλημένος): Κοράκης, Τσόγκας(68΄ Κολλημένος), Νιαβής, Λάππας, Σεντής, Ζιάκας, Κατσαρός, Μπέσσας Ι., Παρούτσας, Ευθυμίου(46΄ Γιαννόπουλος Δ.), Γιαννόπουλος Γ.

Κρίκελλο (Νίκος Κατσιάρης): Κουτσιαύτης, Τσάρας, Μπεσλεμές Σ., Μπούρας(46΄ Σαρρής Α.), Κοσσόβας, Σαρρής Ε., Μπεσλεμές Χ., Παθούλας, Γιαννακόπουλος, Αγγελακόπουλος, Τσαμαδός

Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Μαρία Χρυσαφοπούλου (ΕΠΣ Ευρυτανίας)


























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος