Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Σε ρυθμούς κυπέλλου ο Αίολος-Υποδέχεται το Σχηματάρι


Tον νομό Ευρυτανίας εκτός «συνόρων» εκπροσωπεί  ο κυπελλούχος Αίολος. Οι Ευρυτάνες υποδέχονται σε νοκ-άουτ ματς την κυπελλούχο Βοιωτίας Αναγέννηση Σχηματαρίου.
Η συνάντηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου αι θα αρχίσει στις 4. Είναι στα πλαίσια της 1ης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδος και για τον 5ο Όμιλο του θεσμού.
Ο νικητής προκρίνεται στην επόμενη φάση και θα παίξει εκτός έδρας την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου με τον Σκουφά Κομποτίου η την Α.Ε. Μεσολογγίου.
Ο Αίολος του Λάκη Αναστασόπουλου παίζει σε διπλό «ταμπλό». Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στοχεύει στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική, η οποία είναι και ο πρωταρχικός του στόχος. Θα προσπαθήσει αν εκπροσωπήσει επάξια την Ευρυτανία. Προέρχεται από δυο νίκες με όχι καλές εμφανίσεις ενάντια σε Παναγραφιωτικό και Κρέντη.
Η Αναγέννηση του Τάκη Πλατή έχει στρέψει την προσοχή της στο κύπελλο. Βρίσκεται στην 4η θέση του Βοιωτικού πρωταθλήματος δυο μόλις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Παρουσιάζει ένα αρκετά καλό σύνολο με «δυνατά» ονόματα. Ηττήθηκε πρόσφατα με 0-4 από το Ύπατο, έχοντας πολλές απουσίες και αρκετά προβλήματα το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με τις δηλώσιεις του προπονητή της.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γιάννης Μπλούνας από την Φθιώτιδα.

Προ 3ετιας
Ο Αίολος την περίοδο 2013-2014 απέκλεισε εκτός έδρας στα πέναλτι την Δόξα Άρτας με «σούπερ» Θεοδόση Κόκκοτο σε αυτήν την διαδικασία. Στην δεύτερη φάση ηττήθηκε όμως με το βαρύ 8-1 από τον Ναυπακτιακό Αστέρα. Την περίοδο 2014-2015 δεν δήλωσε συμμετοχή στον θεσμό. Πέρυσι την Ευρυτανία εκπροσώπησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Ποταμιά.

Η Αναγέννηση Σχηματαρίου
Η σελίδα μας φιλοξενεί ένα αναλυτικό αφιέρωμα στην κυπελλούχο Αναγέννηση Σχηματαρίου.

Φθιωτική 3αδα
Τον αγώνα θα διευθύνει διαιτητική 3αδα από την γειτονική Φθιώτιδα.

Τα ματς της πρεμιέρας
Ο Απόλλων Πάργας υποδέχεται τον Φωκικό και ο νικητής προκρίνεται απευθείας στην 3η φάση του κυπέλλου, όπου θα έχει εντός έδρας παιχνίδι. Ο νικητής του ματς Σκουφάς Κομποτίου-Α.Ε. Μεσολογγίου θα υποδεχτεί στην 2η φάση τον νικητή της αναμέτρησης Αίολος-Αναγέννηση Σχηματαρίου. Τα εν λόγω ματς του 5ου Ομίλου γίνονται σε Πάργα και Άρτα αντίστοιχα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας(1η αγωνιστική, 5ος Όμιλος, 5-4-2017, 16:00)

Απόλλων Πάργας-Φωκικός Δημοτικό Στάδιο Πάργας
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Γιούργας(Κέρκυρας)
1ος Βοηθός: Θωμάς Βλάσσης(Κέρκυρας)
2ος Βοηθός: Γιάννης Μίχος(Κέρκυρας)
Παρατηρητής Διαιτησίας:  Χρήστος Βακαλόπουλος(Θεσπρωτίας)

Σκουφάς Κομποτίου-Α.Ε. Μεσολογγίου Δημοτικό Στάδιο Άρτας
Διαιτητής: Γιάννης Πάνος(Ηπείρου)
1ος Βοηθός: Κοσμάς Γιώτης(Ηπείρου)
2ος Βοηθός: Εμμανουήλ Κοτόρος(Ηπείρου)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Γιώργος Σαράφογλου(Πρέβεζας)

Αίολος-Αναγέννηση Σχηματαρίου Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου
Διαιτητής: Γιάννης Μπλούνας(Φθιώτιδας)
1ος Βοηθός: Γιώργος Λιτοσελίτης(Φθιώτιδας)
2ος Βοηθός: Βασίλης Καλύβας(Φθιώτιδας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Παναγιώτης Καψάλης(Αιτωλοακαρνανίας)