Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Απέναντι στον δυνατό Δομοκό οι άνδρες την Π.Α.Κ.


Την πρώτη τους φετινή μεταξύ τους αναμέτρηση θα δώσουν η Π.Α.Κ. και η Μούτα Δομοκού, που αποτελούν τις 2 από τις 4 ομάδες του «ΦθιωτικοΕυρυτανικού» ομίλου.
Το εξ αναβολής παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για την 4η αγωνιστική του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Θα διεξαχθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 14:00 στο κλειστό Καρπενησίου και θα σφυρίξουν οι κ.κ. Πατάγιας και Χουσιάδας.
Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Κατερίνας Μπαλωμένου δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ακόμη κάποιο «ροζ» φύλλο αγώνος, όμως μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί, προσπαθώντας να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα με το κεφάλι ψηλά αντιμετωπίζοντας ένα αρκετά δυνατό φέτος αντίπαλο. Επιδίωξη της Ακαδημίας στα τελευταία τρία ματς είναι να πανηγυρίσει το πρώτο της θετικό αποτέλεσμα και να αποκομίσει οφέλη εν όψει της επερχόμενης περιόδου.
Η Μούτα Δομοκού του Παναγιώτη Ρήγα έχει απολογισμό 2 νίκες στην έδρα της και μια ήττα στο τελευταίο της ματς στο ΔΑΚ Λαμίας με την γηπεδούχο Αναγέννηση . Οι Δομοκίτες θα ταξιδέψουν για πρώτη φορά στο Καρπενήσι, καθώς δεν έπαιξαν με τον Άτλαντα με μοναδικό στόχο την νίκη, που θα τους εδραιώσει στην προνομιούχο 2αδα. Οι προσθήκες στο ρόστερ της δυνάμωσαν τον σύλλογο, ο οποίος αποβλέπει στην επάνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Οι δυο ομάδες είχαν τεθεί αντίπαλες και στο περυσινό πρωτάθλημα, όπου μοιράστηκαν τις νίκες(Η καθεμιά κέρδισε στην έδρα της). Σύμφωνα με το πρόγραμμα μια εβδομάδα αργότερα θα «παιχτεί» η αναμέτρηση του δευτέρου γύρου(9η αγωνιστική) σε Φθιωτικό έδαφος. Άτλαντας και Αναγέννηση δεν έχουν αγωνιστική υποχρέωση αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

4η αγωνιστική

Π.Α.Κ.-Μούτα Δομοκού Κλειστό Καρπενησίου 5-3-2017 14:00
Διαιτητές: Αντώνης Πατάγιας& Θανάσης Χουσιάδας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Χρήστος Κοσμάς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)