Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

«Τσίκνισμα» με Europa League στον Stoiximan


«Τσίκνισμα» με παιχνίδια του Europa League περιλαμβάνει η αποψινή βραδιά, αφού η διοργάνωση συνεχίζει με τις πρώτες αναμετρήσεις τις φάσεις των «32».
Η εταιρία Stoiximan.gr έχει ετοιμάσει ετοιμάσει το κορυφαίο προϊόν της αγοράς με 200+ ειδικά στοιχήματα για τα παιχνίδια Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΠΟΕΛ.
Eπιπλέον προσφέρει με 0% γκανιότα και τις κορυφαίες αποδόσεις παγκοσμίως στο 1Χ2 στα Ολυμπιακός - Οσμανλισπόρ & ΠΑΟΚ - Σάλκε.


Επιπλέον θα είναι διαθέσιμα για σήμερα στο Stoiximan.gr

Ενισχυμένες αποδόσεις:

Nα σκοράρουν και οι 4 ομάδες (Ολυμπιακός, Οσμανλισπορ, ΠΑΟΚ & Σάλκε)
Να σκοράρει ο Κώστας Φορτούνης
Να σκοράρει ο Στέφανος Αθανασιάδης

Επίσης όσοι τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας 1€ και πάνω και σε απόδοση μεγαλύτερη του 1.70 στο Ολυμπιακός - Οσμανλισπορ (πριν την έναρξη του συγκεκριμένου παιχνιδιού), αποκτούν αυτόματα το δικαίωμα συμμετοχής στο Betting Jackpot, που μοιράζει 1000€ απόψε.
Σούπερ Αλλαγή! (ΠΑΟΚ-Σάλκε) 
Παίξε στην αγορά "Να Σκοράρει (οποιαδήποτε στιγμή)" πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Σάλκε (16/2/17) και σε περίπτωση που ο παίκτης που έχεις επιλέξει, γίνει αλλαγή, το στοίχημά σου συνεχίζει να ισχύει, μέσω του παίκτη που τον αντικατέστησε!

Ασφάλεια στις καθυστερήσεις (Ολυμπιακός - Οσμανλισπορ)
​Παίξε σε μια από τις αγορές (Ημίχρονο/Τελικό, Ακριβές Σκορ) πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός - Οσμανλίσπορ (16/2/17) και σε περίπτωση που σημειωθεί γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα, θα σου επιστραφεί το πρώτο σου στοίχημα (εφόσον αυτό διευθετηθεί ως χαμένο) σε αυτές τις δυο αγορές. 
Η μέγιστη ανταμοιβή είναι πενήντα (50) ευρώ​