Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

«Όποιος χάσει..χάνεται» στον Κυριακάτικο αγώνα του Άτλαντα με την Π.Α.Κ.


Άτλαντας και Π.Α.Κ. τίθενται αντιμέτωποι για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Ο ηττημένος του αγώνα δεν θα έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ παράταση ζωής παίρνει ο νικητής.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 15:30 στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου. Είναι στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Κοτσιμπός και Πατάγιας.
Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη μετά από δυο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στοχεύει να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, ώστε να παραμείνει «ζωντανός» και κοντά στην πρώτη 2αδα. Η μοναδική του νίκη στο πρωτάθλημα σημειώθηκε επί της «συμπολίτισσας».
Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης της Κατερίνας Μπαλωμένου παίζει το τελευταίο της «χαρτί», αφού έχει απολογισμό δυο ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Θα δώσει το πρώτο της ματς μέσα στο 2017, έχοντας αγωνιστικές υποχρεώσεις για τελευταία φορά τον περασμένο Δεκέμβριο.
Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, με την οποία άνοιξε η αυλαία του πρωταθλήματος ο Άτλας νίκησε εύκολα με 33-56 τους «πράσινους».

«Ρεπάρουν» οι άλλοι
Δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για την Αναγέννηση Λαμίας και την Μούτα Δομοκού, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη 2αδα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ(4ος Όμιλος)

6η αγωνιστική

Γ.Σ. Άτλας-Π.Α.Κ. Κλειστό Καρπενησίου 5-2-2017 15:30
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Αντώνης Πατάγιας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Χρήστος Κοσμάς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)