Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Οδηγίες των διοργανωτών για το πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων


Η έναρξη των εργασιών για το τρίτο Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων Ευρυτανίας είναι προ των πυλών και το site της διοργανώτριας Π.Α.Κ. παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο ο καθένας μπορεί εύκολα και με σωστό τρόπο να στήσει τη δικιά του ομάδα και να πάρει συμμετοχή.
Όπως και τις προηγούμενες δύο χρονιές,έτσι και φέτος το πρόγραμμα απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια που φοιτούν στις τάξεις από Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού. Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει λοιπόν ο καθένας ώστε να συμμετέχει στη διοργάνωση είναι η εξής:

1) Προμηθεύομαι το ειδικό έντυπο συμμετοχής το οποίο θα υπάρχει σε όλα τα Δημοτικά σχολεία της πόλης από την Τρίτη 31  Ιανουαρίου.
2) Συμπληρώνω το όνομα της ομάδας στην κορυφή και από κάτω όλα τα ονόματα των αθλητών με την υπογραφή του κηδεμόνα τους από δίπλα.
3) Στο τέλος της αίτησης συμπληρώνει το ονοματεπώνυμό του,την υπογραφή του και το τηλέφωνό του ο προπονητής-συνοδός της κάθε ομάδας.Ο προπονητής της κάθε ομάδας θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά γονέας ή κηδεμόνας (συγγενής Α’ βαθμού) κάποιου από τους αθλητές της ομάδας και υποχρεωτικά θα πρέπει να παραβρίσκεται στο γήπεδο στις ορισμένες μέρες και ώρες που έχει αγώνα η ομάδα του.
 4) Μαζί με την αίτηση συμμετοχής η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει στον φάκελο συμμετοχής της και από μία ιατρική βεβαίωση του κάθε αθλητή ώστε να θεωρηθεί η συμμετοχή της έγκυρη.
5) Η προθεσμία που έχει αφήσει η Διοργανώτρια για την υποβολή των απαραίτητων πιστοποιητικών της κάθε ομάδας είναι από 1-10 Φεβρουαρίου.

Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com