Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Στην ΚΕΔ επιστρέφει ο Δημήτρης Καλύβας


Το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας (και) επί της σύντομης προεδρίας του Γιώργου Μπίκα, ο Δημήτρης Καλύβας (Αδερφός του εκπαιδευτή της ΕΠΣ Ευρυτανίς Γιάννη), αναλαμβάνει τους ορισμούς της Γ' Εθνικής και τα πρωταθλήματα υποδομών.
Το πρώην μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας (και) επί της σύντομης προεδρίας του Γιώργου Μπίκα, ο Δημήτρης Καλύβας. Συγκεκριμένα, θα αναλάβει τους ορισμούς στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και τα πρωταθλήματα υποδομών, τους οποίους έκαναν - μέχρι πρόσφατα - ο προεδρεύων στην ΚΕΔ, Σταύρος Τριτσώνης και το μέλος, Μιχάλης Κουκουλάκης.
Ο Δημήτρης Καλύβας ήταν από το 2012 μέχρι τον Οκτώβριο του 2014 στην ΚΕΔ μαζί με τον Γιώργο Δούρο και τον Θανάση Μπριάκο. Την περίοδο 2012-13 ήταν υπεύθυνος για τους ορισμούς διαιτητών στην Football League, την σεζόν 2013-14 όριζε τους διαιτητές της Super League και μέχρι τον Οκτώβρη του 2014 ήταν αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ. Στις 21 Αυγούστου 2013 είχε δεχθεί επίθεση από αγνώστους στην Φυλή μετά από τεστ διαιτητών.
Μετά την λήξη της σύντομης θητείας του Κύρου Βασάρα ως επιδιαιτητή στην επιτροπή ορισμού του «ισπανικού μοντέλου» στις αρχές Οκτώβρη, είχε δεχθεί και αποδεχθεί πρόταση να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο αλλά ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, εκπρόσωπος της Super League, την τελευταία στιγμή, είχε κάνει πίσω.
Νωρίτερα, το καλοκαίρι τον είχε προτείνει ο Παναθηναϊκός για πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
«Συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη 12/1/2017, σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν είναι οι παρακάτω.
** Εντάσσεται στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ο κ. Δημήτρης Καλύβας, κατόπιν σχετικής οδηγίας της ΦΙΦΑ.
Ο κ. Καλύβας θα έχει την ευθύνη της Γ΄ Εθνικής και των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων.»

Πηγή: www.sport24.gr