Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Διεξήχθη ημερίδα στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ.


Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος της Ε.Ο.Κ. την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Avaris διεξήχθη ημερίδα κατά την δεύτερη ημέρα του 33ου τουρνουά μπάσκετ Χριστουγέννων «Πέτρος Καπαγέρωφ», το οποίο πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στο Καρπενήσι.
Η εκδήλωση άνοιξε με ομιλία της προπονήτρια της συνδιοργανώτριας Π.Α.Κ. Κατερίνας Μπαλωμένου, η οποία με τον συνεργάτη της Φώντα Ζαχαρόπουλο έχουν δώσει εαυτό και ψυχή για να είναι όλα στην εντέλεια. Μάλιστα άπαντες επαίνεσαν την αξιέπαινη προσπάθεια των ανθρώπων του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα. Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, του Δημάρχου Καρπενησίου Νίκου Σουλιώτη, του μέλους της Ε.Ο.Κ. και Προέδρου της Επιτροπής Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ. Γιάννη Κουτραφούρη, του Προέδρου της ΕΣΚΑΣΕ Χάρη Μελετίου,  του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιου. Εν συνεχεία ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις μεταξύ των διοργανωτών.
Οι ομιλητές της ημερίδας ήταν εξής τρεις: Γιάννης Κουτραφούρης(Πρόεδρος Επιτροπής Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ.), Γιώργος Καλαϊτζής(Προπονητής της ΕΣΚΑ, των ακαδημιών του Παναθηναϊκού και πρώην διεθνής αθλητής). και Κώστας Πολίτης(Σύμβουλος Ανάπτυξης της Ε.Ο.Κ.)
Δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος λόγω προβλήματος υγείας και ο ιατρός Γιάννης Μπίρης.
Στα αξιοσημείωτα η χρήση οπτικού υλικού που αφορούσε την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τροπαίου της Εθνικής μας το 1987 με προπονητή τον Κώστα Πολίτη.
Παρόντες ήταν αρκετοί αθλητές της διοργάνωσης και φυσικά γονείς τους, καθώς και προπονητές.
Το τουρνουά ολοκληρώνεται την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου και διοργανώνεται από την ΕΟΚ, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Καρπενησίου, την ΕΣΚΑΣΕ και την Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης.


Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος