Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αγώνας-πρόκληση απέναντι στον Έσπερο για τους παίδες της Π.Α.Κ.


Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης επανέρχεται όσον αφορά το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΣΕ σε αγωνιστική δράση μετά από έναν ολόκληρο μήνα. Στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής(1ης του 2ου γύρου) αντιμετωπίζει στο ΔΑΚ Λαμίας τον γηπεδούχο Έσπερο.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 10:30. Το συγκρότημα του Φώντα Ζαχαρόπουλου μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες θα προσπαθήσει να κάνει την «έκπληξη» και να περάσει στην κορυφή.
Στα ευχάριστα η επιστροφή του Γρηγόρη Τάσιου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κ.κ. Ευαγγελόπουλος και Πατάγιας.
Ο Έσπερος του Θεόφιλου Μελισσάρη είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά, έχοντας κάνει το 4 στα 4. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου νίκησε στο Καρπενήσι με 42-53. Πρώτος σκόρερ του είναι ο Αλέξανδρος Ζερντίτσκι.

Άρης-Αναγέννηση με Ευρυτανικό «χρώμα»
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Σπερχειάδα θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Λαμίας την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 11. Ένας εκ των ρέφερι της αναμέτρησης είναι ο Ευρυτάνας Θανάσης Χουσιάδας. Δεν έχουν αγωνιστική δράση τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(Ζ΄ Όμιλος)

6η αγωνιστική

Έσπερος Λαμίας-Π.Α.Κ. ΔΑΚ Λαμίας 26-11-2016 10:30
Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος& Αντώνης Πατάγιας(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Ανθή Τσιμπρικά-Νίκος Καλαντζής-Κώστας Κονδυλόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Άρης Σπερχειάδας-Αναγέννηση Λαμίας Κλειστό Σπερχειάδας 27-11-2016 11:00
Διαιτητές: Θανάσης Χουσιάδας& Μαρία Ζαφείρη(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Αναστάσιος Κανδηλάρης& Κώστας Κονδυλόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)