Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Συγχαίρει την διαιτησία του ντέρμπι ο Αίολος


Η διοίκηση του Αιόλου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα της ομάδας τους με το Βελούχι. Παράλληλα επαινεί τον εκπαιδευτή Γιάννη Καλύβα και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στους ντόπιους ρέφερι.

Η ανακοίνωση, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Περικλής Πλακιάς και ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Λερογιάννης έχει ως εξής:
«Ο Α.Σ. Αίολος θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια στον διαιτητή, κ. Κώστα Διώτη, και στους βοηθούς του, κ. Σπύρο Μπύρο και κ. Στέλιο Σώμαλη για την άψογη διαιτησία τους στον αγώνα με τον ΑΠΟΚ Βελούχι- Ένωση Δυτικής Φθιώτιδας.
Τον τελευταίο καιρό πραγματοποιείται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια στον σύλλογο διαιτητών Ευρυτανίας υπό την καθοδήγηση του κ. Γιάννη Καλύβα τα αποτελέσματα της οποίας έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται ορατά. Οι Ευρυτάνες διαιτητές απέδειξαν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από άλλους συναδέλφους τους και ότι διαθέτουν τα κατάλληλα εφόδια να ανταπεξέλθουν στις συνθήκες πολύ δύσκολων αγώνων.
Εκφράζουμε την απόλυτη εμπιστοσύνη μας σε αυτούς και πιστεύουμε ότι κρατώντας ίσες αποστάσεις θα φέρουν εις πέρας με αντικειμενικότητα το πολύ σημαντικό και δύσκολο έργο τους μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.»