Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Διεκδικεί το τουρνουά Χριστουγέννων μπάσκετ το Καρπενήσι


Η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης συνεχίζοντας την προσπάθειά του για την ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στον νομό Ευρυτανίας και κυρίως στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Η Ακαδημία σε συνεργασία  με το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. ήρθε σε αρχική επικοινωνία  ώστε το θεσμοθετημένο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά Παίδων να γίνει φέτος στην πόλη μας σε συνεργασία με την τοπική Ένωση, την Περιφέρεια Στερεάς και τον Δήμο Καρπενησίου.
Η ημερομηνία διεξαγωγής σχεδιάζεται να είναι 26-30 Δεκεμβρίου σε ένα Τουρνουά των 6 ομάδων που θα αποτελείται από επίλεκτους αθλητές προεπιλογής κλιμακίων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Πάτρας γεννημένους το 2002-2003.Η μία από τις 6 ομάδες μάλιστα θα αποτελείται από αθλητές της περιοχής έπειτα από συμφωνία στην οποία κατέληξαν οι δύο coach του συλλόγου με τους υπεύθυνους της Ε.Ο.Κ.
Στα πλαίσια του παραπάνω project γίνονται και συζητήσεις ώστε να γίνει και ένα Σεμινάριο προπονητικής με σκοπό την επιμόρφωση των προπονητών της περιφ΄ρειας  από τους Ομοσπονδιακούς προπονητές.
Τη συγκεκριμένη εορταστική περίοδο το Καρπενήσι συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες ώστε να φιλοξενήσει εξέχουσες προσωπικότητες του χώρου της Καλαθοσφαίρισης όπως ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Κ.,ο  Αντιπρόεδρος αλλά και ο πρώην Ομοσπονδιακός μας προπονητής Κώστας Πολίτης.
Το αίτημα της Ε.Ο.Κ. έχει ήδη φτάσει στα γραφεία του Ευρυτανικού συλλόγου και αύριο αναμένεται να αποσταλεί από την Ε.Ο.Κ. και στον Περιφερειάρχη Στερεάς,κο Μπακογιάννη Κωνσταντίνο ώστε να γίνουν οι ανάλογες ενέργειες για να διεκδικήσει η πόλη μας τη φιλοξενία αυτής της σπουδαίας και τιμητικής για την περιοχή μας διοργάνωσης.

Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com