Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Σημαντική ενδυνάμωση στο ρόστερ των κυπελλούχων



Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα απέκτησε 6 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανήκουν και επίσημα στο ρόστερ των Μεγαλοχωριτών.
Ο 28χρονος αμυντικός Κώστας Ζαραβέλης μετά από πολυετή θητεία στην Μυρίκη ενισχύει τα μετόπισθεν των κυπελλούχων. Ο «Ζάρα» είχε πέρυσι 16 συμμετοχές και 2 γκολ και δεν είχε αγωνιστεί σε καμία άλλη ομάδα πέραν του Α.Ο.Μ.(Έπαιζε σε αυτόν από το 2004 και ύστερα), του του οποίου ήταν και αρχηγός. Ο 31χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Καλύβας ύστερα από μια 6ετία στα Άγραφα(Πέρυσι είχε 4 συμμετοχές) άλλαξε ποδοσφαιρική «στέγη». Έχει κατά το παρελθόν υπάρξει μέλος των Κέδρων και της Μυρίκης. Από τον ΑΠΟΚ μετακινήθηκαν στους Μεγαλοχωρίτες ο 29χρονος επιθετικός Μπάμπης Καρβέλης και ο 36χρονος μέσος Νίκος Κωστής. Ο δεύτερος είχε την περασμένη σαιζόν δυο παρουσίες στο Α΄ τοπικό, ενώ ο Καρβέλης καμία. Ο Κωστής έχει υπάρξει μέλος του Βελουχίου, της ΑΕΚ και του Απεραντιακού, ενώ υπήρξε και διαιτητής Δ΄ Εθνικής. Ο Καρβέλης έχει αγωνιστεί στην Μυρίκη, στην Αγία Τριάδα(Πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΕ την σαιζόν 2008-2009), στον Απεραντιακό και στον ΑΠΟΚ.
Ο 24χρονος πλάγιος μπακ Χριστόδουλος Μισύρης επέστρεψε στην Ποταμιά, παίρνοντας μεταγραφή από τον Ολυμπιακό Κυψέλης(7 συμμετοχές πέρυσι στην Γ΄ ΕΠΣ Αθηνών, όλες ως βασικός). Έχει αρχίσει την καριέρα του από τον Αίολο. Ο 14χρονος μπακ Παναγιώτης Μπουμπουρής εντάχτηκε στην ομάδα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Καρπενήσι 2002. Συμμετέχει εδώ και δυο χρόνια στα φιλικά και της προπονήσεις της ομάδας, ενώ είναι και βασικό μέλος των μικτών ομάδων.
Κωστής, Ζαραβέλης, Καλύβας και Καρβέλης έχουν αγωνιστεί στην Δ΄ Εθνική. Ο πρώτος με ΑΠΟΚ και Απεραντιακό και οι τρεις τελευταίοι με την Μυρίκη.