Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

+46 ο Παναθηναϊκός στο φιλικό τον Προμηθέα


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στις εγκαταστάσεις του Montana το Σάββατο 27 Αυγούστου στις 6 ο Παναθηναϊκός Superfoods επιβλήθηκε πανεύκολα του «νεοφώτιστου» στην Α1΄ Προμηθέα Πάτρας με 97-51. Οι δυο ομάδες προετοιμάζονται αυτήν την περίοδο στο Καρπενήσι.
Αργύρης Πεδουλάκης και ο Νίκος Βετούλας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια πράγματα, αλλά το βασικότερο είναι ότι οι παίκτες των δυο ομάδων είχαν τη δυνατότητα να «ξεμουδιάσουν» από τη σκληρή προετοιμασία.

Τα δεκάλεπτα: 33-17, 53-29, 76-44, 97-51

Δηλώσεις Προπονητών

Αργύρης Πεδουλάκης (Παναθηναϊκός): «Ήταν ένα παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα προκειμένου να «σπάσουμε» τη μονοτονία των προπονήσεων. Είχαμε διάθεση και ρυθμό. Είδαμε και κάποια πράγματα, αλλά νομίζω πως το πιο σημαντικό ήταν η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά και ότι ήμασταν συγκεντρωμένοι σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε πολλή δουλειά ακόμη, πράγμα λογικό.»







Νίκος Βετούλας (Προμηθέας): «Ήταν ένα καθαρά παιχνίδι προετοιμασίας. Περισσότερο έγινε για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε αλλά και για να ξεμουδιάσουμε από τη σκληρή προετοιμασία. Σίγουρα δεν μπορούμε να κρίνουμε το παιχνίδι τακτικά. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα πολύ υψηλότερου επιπέδου από εμάς. Περιμένουμε και την ενσωμάτωση του Φαγιέ και να κοιτάξουμε τη συνέχεια.»