Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Οι αθλητικές εκδηλώσεις των γιορτών δάσους του Δήμου Καρπενησίου


Δεν απουσιάζουν ούτε φέτος οι αθλητικές καλοκαιρινές εκδηλώσεις στα πλαίσια των γιορτών δάσους του Δήμου Καρπενησίου. Ξεχωρίζει το Energy Duathlon, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Ιουλίου.

Αναλυτικά:
20/7. Πεζοπορία σε δασικά μονοπάτια από τον Σύλλογο Καστανιωτών ‘Ο Άγιος Δημήτριος».

27/7. Αγώνας δρόμου προς τιμήν τωνπεσόντων Αμπλιανιτών από τον πολιτιστικό σύλλογο Άμπλιανης «Ο Στέγκος»

Κυριακή 31 Ιουλίου: Energy Duathlon 2016 9:30
Ο Δήμος Καρπενησιού, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, η Ελ­ληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.ΟΤΡΙ.) και η Energy Races  συνδιοργανώνουν τον αγώνα διάθλου ‘‘Energy Duathlon
Karpenissi” στην πόλη του Καρπενησιού. Το μεγαλύτερο αθλη­τικό γεγονός του καλοκαιριού με αγώνες τρεξίματος και ποδη­λασίας, τόσο για έμπειρους και καταξιωμένους αθλητές, όσο
και για ερασιτέχνες. Μικροί και μεγάλοι μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή του Καρπενησιού, καθώς θα διεξαχθούν διάφορες κατηγορίες αγώνων.

Κυριακή 31 Ιουλίου: Μουσική Βραδιά-Ετήσιος Χορός Α.Σ Αίολος Πλατεία Προφήτη Ηλία 21:00
Ο αθλητικός σύλλογος ΑΙΟΛΟΣ διοργανώνει και φέτος μια μεγάλη γιορτή στην πλατεία
του Προφήτη Ηλία. Οι γνωστοί καλλιτέχνες στο δημοτικό τραγούδι Χαρά Βέρρα, Νεκτά­ριος Κοκκώνης και Γιώργος Βελισσάρης θα ξεσηκώσουν όσους βρεθούν εκεί με ένα  παραδοσιακό και λαϊκό γλέντι. Υπό την αιγίδα του Α.Σ. ΑΙΟΛΟΣ Καρπενησιού

Σάββατο 6 Αυγούστου 5ος ΕΥΡΥΤΑΝΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Τ.Κ. Κρικέλλου | Ώρα 16:00
Ο Σύλλογος Κρικελλιωτών Εν Αθήναις «Ο Άγιος Νι­κόλαος», σε συνεργασία με το τοπικό συμβούλιο Κρι­κέλλου του Δήμου Καρπενησιού και το σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης - Μαραθώ- νος , υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησιού και την ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν τον 5ο Ευρυτάνειο Δρόμο στο Κρίκελλο Ευρυτανίας. Ο αγώνας θα περιέχει 19,5 χλμ δρόμου και 1000 μέτρα για παιδιά.

Σάββατο 6 Αυγούστου Drift Kick boxing Party της ΑΛΑΚ Πειραϊκή Πατραϊκή | Ώρα 20:30
Για πρώτη φορά, σχεδόν μετά από 20 χρόνια, η Πειραϊκή Πατραϊκή ανοίγει ξανά τις πόρτες της!
Ένα party με show αυτοκινήτων, επίδειξη και αγώνες kick boxing από αθλητές του συλλόγου tae kwon do Ευρυτανίας αλλά και πολλή μουσική και φαγητό. Έμ­πειροι οδηγοί θα κάνουν ένα drift show που για πρώτη φορά στην Ελλάδα, γίνεται σε κλειστό χώρο. Ένα ξε­χωριστό party με μουσική που θα επιλέξουν για όλους εμάς που θα βρεθούμε εκεί, γνωστοί καλλιτέχνες. Θα υπάρξει δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο που θα ακο­λουθεί την εξής διαδρομή: Πειραϊκή - Περιοχή Ευρυτάνων -Προφήτης Ηλίας - Κεντρική Πλατεία - Περιοχή Νεράιδα.
Είσοδος: 15€ με δωρεάν το πρώτο ποτό.

7/8. Ο Ορειβατικός Σύλλογος διοργανώνει εκδρομή - πεζοπορία ακολουθώντας τη      
διαδρομή: Άγιος Γεώργιος Προυσού -Ψηλό γεφύρι - Μικρό Πανταβρέχει -Νερόμυλος Τόρνου - Καστανιά.

7/8: Πεζοπορία με όμορους συλλό­ γους σε μονοπάτια και φαράγγια από την «Αδελφότης των Απανταχού Τερνιωτών Η Μεγάλη Βρύση»

10/8. Αγώνας δρόμου με την ονομασία «ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ» από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μυρίκης μήκους 7,4 χιλ. μέτωπο εκκίνησης τον Προφήτη Ηλία Μυρίκης και τερματισμό το ξωκλήσι της Αγίας Παρα­σκευής τον Άγιο Νικόλαο. Θα απονεμηθούν μετάλλια στους τρείς πρώτους και αναμνηστικά συμμετοχής στους υπόλοιπους συμμετέχοντες. | Ώρα 9.00.

10 - 14/8. Τουρνουά: Δηλωτής, ping pong και basket 3x3 από τον «Φιλοπροόδο σύλλογο Δομνίστας»