Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Επανάληψη θριάμβου για την Abalencia κόντρα στη μαχητική Remal

Σε έναν «Ισπανικό» τελικό, ο οποίος είχε ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο του λεπτό η Abalencia F.C. κατέβαλλε άξια με 6-5 την «σκληροτράχηλη» Remal Madrid, η οποία αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά. Ο μεγάλος τελικός διεξήχθη την Τετάρτη 20 Ιουλίου στις 21:30 και τον παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι.
Δυο «δεμένα» σύνολα προσέφεραν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Τα «Ρεμάλια» προηγήθηκαν με τον Χρήστο Κατσαρή, όμως με γκολ των: Χάρη Ζαραβέλη, Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου και Αποστόλη Φούκα η Abalencia πέρασε μπροστά με 3-1. Ο Πάνος Λιάγκας στην επανεμφάνιση του κόντρα στην παλιά του ομάδα με δυο προσωπικά γκολ ισοφάρισε σε 3-3, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Χάρης Ζαραβέλης και ο Χρήστος Λέρης έδωσαν στην επανάληψη προβάδισμα στην ομάδα τους με 5-3, όμως ο τελευταίος αποβλήθηκε λίγα λεπτά αργότερα με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Βαγγέλης Αθανασόπουλος με εντυπωσιακό βολ πλανέ στον παίχτη παραπάνω και ο Γιάννης Δαράβαλης 2 λεπτά πριν την λήξη ισοφάρισαν σε 5-5. Όμως ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης «Πελέ» είχε άλλη άποψη και 1,5 λεπτό πριν την λήξη με υπέροχη ενέργεια και τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 6-5.
Οι παίχτες του Αποστόλη Τσιλίκα κατέκτησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το τρόπαιο, μετρώντας φέτος 10 νίκες(Η μια κρίθηκε στην παράταση) σε ισάριθμους αγώνες. Επιπλέον έχουν σε ισάριθμες συμμετοχές 4 παρουσίες στο βάθρο(2 χρυσά, 1 ασημένιο, 1 χάλκινο). Άξια δεύτερη και πρώτη φορά τόσο ψηλά η Remal Madrid του Κωστή Λελούδη, η οποία λίγο έλλειψε να πάρει και το τρόπαιο!. Πολύ καλή παρουσία για ακόμη μια φορά για τον πορτιέρο των τροπαιούχων Αλέξανδρο Μπίκα, που κάλυψε το κενό του Φώτη Μακρή.
Να σημειωθεί πως υπήρξε παρουσίαση των δυο φιναλίστ από τον εκφωνητή και εορτάζοντα Ηλία Αποστόλου.

Χωρίς μικρό τελικό
Τα Be-Liarda κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο χωρίς αγώνα(3-0), αφού δεν κατέβηκαν στον μικρό τελικό οι Τουρίστες.

Τα στοιχεία του μεγάλου τελικού:

Remal Madrid-Abalencia 5-6

Σκόρερ: Ζαραβέλης 2, Γενιτσαρόπουλος Α. 2, Φούκας 1, Λέρης 1-Κατσαρής 1, Λιάγκας 2, Αθανασόπουλος 1, Δαράβαλης 1
Αποβολή: Λέρης

Συνθέσεις Ομάδων

Remal Madrid (Κωστής Λελούδης): Ράπτης, Αθανασόπουλος, Λιάγκας, Κατσαρής, Κουτσουπιάς(Δαράβαλης, Πλεξίδας, Μισύρης)

Abalencia (Αποστόλης Τσιλίκας): Μπίκας, Ζαραβέλης, Γενιτσαρόπουλος Κ., Λέρης, Γενιτσαρόπουλος Α.(Φούκας, Ζήκας, Τσίπρας)

Διαιτητές: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος& Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας











































Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος