Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Στην κορυφή του 6Χ6 Σπερχειάδας το Mestalla Cafe


Το Mestalla Cafe του Δήμου Σπυριδάκη θριάμβευσε στο τουρνουά ποδοσφαίρου 6Χ6 του συλλόγου νέων Σπερχειάδας. Επικράτησε με 4-0 στον μεγάλο τελικό(Τρίτη 26/7, 21:00) με των Καρεκλών. Μεγάλο διάστημα του 50λεπτου παιχνιδιού διεξήχθη με βροχόπτωση.
Ο Γιάννης Καλαμάτας άνοιξε το σκορ σε 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Δημήτρης Νάσιος με δυο γκολ και ο Νίκος Λάππας με ένα τέρμα διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για τους Λαμιώτες.
Οι «μπλε» έχοντας πολύ δυνατή αμυντική γραμμή και πληθώρα ποιοτικών ποδοσφαιριστών έφτασαν με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς στην κορυφή.
Οι «γειτονικές» Καρέκλες του Κώστα Λυτάκη βρέθηκαν στον τελικό για 5η φορά σε ισάριθμες συμμετοχές, έχοντας 3 κατακτήσεις και 2 ασημένια μετάλλια, αποτελώντας την πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του θεσμού
Απουσίαζε από ένα σημαντικό στέλεχος κάθε ομάδας. Από τους τροπαιούχους ο νεαρός πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης Βαγγέλης Πατσαρούχας, που προπονείται στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ Λαμία και από τους ηττημένους ο εξαιρετικός Σπύρος Κουτσούμπας, ο ποίος ξεκίνησε προετοιμασία με τον Α.Ο. Θήβα.
Το τουρνουά, στο οποίο συμμετείχαν 16 ομάδες έληξε με επιτυχία, δείγμα της οργάνωσης των δυναμικών μελών του συλλόγου νέων Σπερχειάδας.

Συνθέσεις Ομάδων

Mestalla Cafe: Κούκιο, Στυλιανός, Σπυριδάκης, Καλαμάτας, Νάσιος, Λάππας Ν.(Λάππας Ι.)

Καρέκλες: Αρχοντής Ι., Λυτάκης Κ., Λυτάκης Δ., Καλύβας, Ιωάννου, Κουτσούμπας Δ.(Γούπιος, Θεοδοσόπουλος, Στεφανής)

Διαιτητής: Κώστας Ξηρομερίτης

Οι πρώτοι σκόρερ του τουρνουά:
Παίχτης
Ομάδα
Γκολ
Βαγγέλης Πατσαρούχας
Mestalla Cafe
18
Δημήτρης Νάσιος
Mestalla Cafe
14
Σπύρος Κουτσούμπας
Καρέκλες
13
Χρήστος Μπουσάι
Ανώνυμοι
11
Άγγελος Νέλλας
Βασίλης Cafe
11
Γιάννης Κακκάβας
Piaston Villa
10





























Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος
*H φωτογραφία του κυπέλλου είναι αντλημένη από προφίλ στο facebook  ποδοσφαιριστή της ομάδας.