Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Μαθήματα θέλησης και αγάπης για τον αθλητισμό στο κλειστό Καρπενησίου


Την Παρασκευή 10 Ιουνίου το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία «Ανεμώνη» συνδιοργάνωσε μαζί με το ΕΕΕΚ Καρπενησίου αθλητικούς αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο Καρπενησίου.
Τα παιδιά αθλήθηκαν, χάρηκαν το παιχνίδι, συμμετέχοντας σε διάφορα αγωνίσματα και ακολούθησαν και οι απονομές μεταλλίων από τους προπονητές της Π.Α.Κ. Φώντα Ζαχαρόπουλο και Κατερίνα Μπαλωμένου.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του ΕΕΕΚ Καρπενησίου(Διευθυντής είναι ο προπονητής της Ποταμιάς Δημήτρης Τσιγαρίδας), του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία «Ανεμώνη»(Διευθύντρια είναι η πρώην διεθνής διαιτητής Κωνσταντίνα Μπουμπουρή), στους υπευθύνους και σε όσους συνέβαλλαν στους αγώνες.
To ΚΔΑΠ ΜΕΑ ευχαριστεί με ανάρτηση του τον Δημήτρη Τσιγαρίδα που ήταν πολύ ένθερμος στην πρότασή τουγι' αυτό το εγχείρημα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά, την Υπεύθυνη των Σχολικών Δραστηριοτήτων, κα. Σιούτα Βάσω, καθώς και τους προπονητές του ΠΑΚ Καρπενησίου, κα. Μπαλωμένου Κατερίνα & κ. Ζαχαρόπουλο Φόντα για την αμέριστη βοήθειά τους. Ευχαριστεί επίσης για την παρουσία τους τον Διευθυντή της Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Δημητρίου Λουκά και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑΜΕΑ Π.Ε. Ευρυτανίας, κα. Μπάρκα Κριπάση Τασία.











Φωτογραφίες: Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με αναπηρία «Ανεμώνη»