Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Οι απονομές του Πρωταθλήματος Δημοτικών Σχολείων(Φωτορεπορτάζ)


Το 2ο πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων που διοργάνωσε η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Σάββατο 14/5 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου.
Διεξήχθησαν οι τελικοί(μικροί και μεγάλοι) σε αγόρια και κορίτσια, ενώ ακολούθησαν οι απονομές  μεταλλίων και κυπέλλων λίγο μετά τις 20:00 παρουσία περίπου 200 ατόμων.
Οι ιθύνοντες της Π.Α.Κ. και ιδιαιτέρως οι προπονητές Κατερίνα Μπαλωμένου και Φώντας Ζαχαρόπολος φρόντισαν για ακόμη μια φορά, ώστε τα πάντα να είναι στην εντέλεια, παίρνοντας «άριστα». Υπήρξε επίσης μπουφές με γλυκά εδέσματα. Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος περίπου 100 παιδιά και αγωνίστηκαν στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθαι για την χαρά της συμμετοχής σε ένα 3μηνο, το οποίο ήταν «γιορτή» του αθλητισμού. Δεν έλειψαν οι εκπλήξεις και τα διαγωνιστικά παιχνίδια.
Στα αγόρια οι The Titans κατέκτησαν αήττητοι το τρόπαιο και άφησαν δεύτερη την Karpenisi Team. Τρίτοι ήταν οι Warriors, τέταρτοι οι Milwaukee Bucks και στην 5η θέση τερμάτισαν οι Miami Heat.
Στα κορίτσια οι Αμαζόνες κατέκτησαν και φέτος το τρόπαιο, ενώ δεύτερα ήταν τα Super Crazy Girls. Στην 3η θέση βρέθηκαν οι Winners και στην 4η οι Ατρόμητοι.
Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νίκος Σουλιώτης, ο Αντιδήμαρχος Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας, οι διευθυντές Δημοτικών Σχολείων Σιδέρης Μοτσιόλας(1ο) και Δημήτρης Αντωνίου(3ο) ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίων Ευρυτάνων π. Γεώργιος Χρυσαφογεώργος, καθώς και αρκετοί γονείς.





















Φωτογραφίες: Λάμπρος Κατσαρός