Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει τα παιδιά του Α.Σ. Ευρυτανίας


Ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας έλαβε μέρος με 14 αθλητές-τριες το τριήμερο 13-15/5 με απόλυτη επιτυχία στο 5ο αγωνιστικό φεστιβάλ Kim & Liu Ευ Αγωνίζεσθαι, το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο πρωτάθλημα για μικρά παιδιά. Η διοργάνωση έγινε στο Ολυμπιακό κέντρο των Άνω Λιοσίων.
Συνολικά στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 1500 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο Ευρυτανικός σύλλογος κατέκτησε 3 μετάλλια, ξεχώρισε με την αξιόλογη παρουσία του, απέκτησε εμπειρίες για το μέλλον, που ανήκει στους μικρούς αθλητές του. Συγκεκριμένα η Αθηνά Κακαβιά μετά από τρεις αγώνες κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο, ενώ μετά από δυο αγώνες χάλκινη αναδείχτηκε και η Μάρθα Κελεσίδη. Ο Γιάννης Τσιλίκας κατέλαβε και αυτός την 3η θέση μετά από έναν αγώνα. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο  Νίκος Καρέτσος, ο οποίος αν και είχε τέσσερις νικηφόρους αγώνες δεν κατάφερε να μπει στα μετάλλια λόγω της μεγάλης συμμετοχής στην κατηγορία του(45 αθλητές). Τα υπόλοιπα παιδιά που συμμετείχαν ήταν τα ακόλουθα: Μαρία Κονιαβίτη, Ανδρονίκη Μπαρμπούτη, Δημήτρης Κακαβιάς, Χαράλαμπος Μπαρμπούτης, Ηλίας Τρίκκας, Αγάπη Κακαβιά, Χαράλαμπος Ζαχαράκης, Θάνος Πιστιόλης, Χαρά Πιστιόλη και ο μικρός Σπύρος Κολοκώτσιος.
Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή του παλαιού πρωταθλητή Σάκη Τσιλίκα(Ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ), που αγωνίστηκε μαζί με τον γιό του Γιάννη στην κατηγορία poomse.
Την αποστολή συνόδευσαν οι δάσκαλοι Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης, όπως και αρκετοί γονείς. Να αναφερθεί τέλος πως οι: Ηλίας Τρίκκας(-31 κιλά), Σεμέλη Ζαρμακούπη(-41 κιλά) και Θανάσης Ντρίβας(-53 κιλά) αναχωρούν την ερχόμενη Παρασκευή για το  Νίτς της Σερβίας, όπου θα αγωνιστούν στο διεθνές πρωτάθλημα Tae Kwon Do με την ονομασία «1st Asteriks Cup Tae Kwon Do Tournament», συνοδεία του προπονητή Νίκου Ζαρμακούπη.
















Φωτογραφίες: Νίκος Ζαρμακούπης