Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Πρωταθλήτρια Ελλάδας η Νέα Ιωνία της Στασινού


Στην πρώτη της σαιζόν με τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας μετά την μεταγραφή της από τον ΓΑΣ Καματερού η Μαρία Στασινού αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας, αποτελώντας μέλος του συλλόγου.
Η Νέα Ιωνία της Σοφίας Ναΐσίδου επιβλήθηκε με 2-0 νίκες παρά το μειονέκτημα έδρας στους τελικούς της Α1΄ του ΠΑΟΚ(24-26 εκτός και 30-25 εντός), κατακτώντας τον τίτλο για 3η σερί χρονιά και παίρνοντας την ρεβάνς για το χαμένο κύπελλο από τον «δικέφαλο» στην Θεσσαλονίκη. Οι πρωταθλήτριες έπαιξαν στον δεύτερο τελικό με την εξής σύνθεση:: Κεπεσίδου, Μπαλάφα, Μπράουερ 10, Παπανικολάου 5, Παπά 5, Σαΐντοβα, Ζυγούρα 4, Κοντοστεργίου, Μανδά, Χρύση 4, Χατζηπαρασίδου, Βασιλειάδου, Σαραντάκου, Χρονοπούλου 2, Στουγιαννίδου. Ξεχώρισε με τα 10 της γκολ η Μπάρμπαρα Μπράουερ και η πορτιέρο Μάγδα Κεπεσίδου, που έκανε σωρεία επεμβάσεων.
Η 24χρονη Στασινού με καταγωγή από την Κάτω Ποταμιά Γρανίτσας δεν αγωνίστηκε καθόλου το 2016 λόγω τραυματισμού(της ευχόμαστε γρήγορη επάνοδο στα γηπεδα). Σημείωσε στο φετινό πρωτάθλημα 4 γκολ τον Δεκέμβριο, ενώ η Νέα Ιωνία στερήθηκε επίσης για τον ίδιο λόγο των υπηρεσιών της Αρτινής «σταρ» της Λαμπρίνας Τσάκαλου.