Τρίτη 24 Μαΐου 2016

3ο σερί εκτός για τον Αίολο-Με απουσίες ταξιδεύει στην Βόρεια Έυβοια


3ο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το γήπεδο του δίνει ο πρωταθλητής Ευρυτανίας Αίολος, όπου αύριο αγωνίζεται στην Ιστιαία με την τοπική Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Ιστιαίας και είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική.
Ο Αίολος του Γιάννη Φλωράκη προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες και έχει «χάσει το τρένο» της ανόδου στην πιο πάνω κατηγορία. Στο τελευταίο ματς ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο 86΄ παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για άνοδο. Στο συγκεκριμένο ματς έχασε με απευθείας κόκκινη τους: Μπάμπη Τριανταφυλλόποπουλο, Γιάννη Ηλιάδη και Ντένις Καραχαλίδη.
Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης είναι ο Βάϊος Τσιτσανούδης από την Λάρισα με βοηθούς τους Απόστολο Τσαπράζη και Κωνσταντίνο Σταϊκο.

Η Ένωση


Οι πρωταθλητές Εύβοιας έχουν 6 βαθμούς στο ενεργητικό τους. Προέρχονται από ήττα(1-2) από την Θήβα και βρίσκονται στην 2η θέση. Η νίκη είναι μονόδρομος για το συγκρότημα του Θανάση Γουρνά. Χρόνο συμμετοχής έχουν πάρει στα play off οι: Μπιμπάι Μ., Μερκούρη, Βασιλείου, Τόουρφε, Πανάκης, Στεργίου Η., Στεργίου Α., Γοργομάτης Ν., Ανέστης Β., Ανέστης Χ., Ηλιόπουλος, Μιχαήλ, Καλλίτσης, Γιουκάι, Γοργομάτης Α., Καρκασίνας και Μακρής. Από ένα γκολ έχουν οι: Ηλιόπουλος, Πανάκης, Μιχαήλ, Ανέστης Χ., Ανέστης Β. και Στεργίου

0-2 το πρώτο


Στον αγώνα του πρώτου γύρου προ 10 ημερών στο Καρπενήσι οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 0-2,έχοντας σκόρερ τους: Παναγιώτη Ηλιόπουλο και Γιώργο Πανάκη, ενώ αποβλήθηκε ο Μαρσέλο Μερκούρη.

3 απώλειες
Η ομάδα του Αίολου έχει 3 επιπλέον απουσίες στο αυριανό ματς, αφού αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Λαμίας οι: Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Ηλιάδης και Ντένις Καραχαλίδης.

Θήβα-Ολυμπιακός
Στην άλλη αναμέτρηση του 7ου Ομίλου η Θήβα υποδέχεται στο γήπεδο της τον Ολυμπιακό Λαμίας σε μια αναμέτρηση κρίσιμη βαθμολογικά και για τις δυο ομάδες.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Play Off ανόδου στην Γ΄ Εθνική(7ος Όμιλος)

4η αγωνιστική(25/5, 17:00)

Ένωση Απολλωνίου/Ιστιαίας-Αίολος Δημοτικό Στάδιο Ιστιαίας
Διαιτητής: Βάϊος Τσιτσανούδης(ΣΔΠ Λάρισας)
1ος Βοηθός: Απόστολος Τσαπράζης(ΣΔΠ Λάρισας)
2ος Βοηθός: Κωνσταντίνος Σταΐκος(ΣΔΠ Λάρισας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Χρήστος Κούγκουλος(ΣΔΠ Τρικάλων)

Θήβα-Ολυμπιακός Λαμίας Δημοτικό Στάδιο Θήβα
Διαιτητής: Γεώργιος Βρέσκας(ΣΔΠ Ημαθίας)
1ος Βοηθός: Μιχαήλ Δημόπουλος(ΣΔΠ Δυτικής Αττικής)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Γιαννίκος(ΣΔΠ Πειραιά)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτριος Δέτσης(ΣΔΠ Αθηνών)