Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Καταδικάζει την λεκτική επίθεση που δέχτηκε η ΕΠΣ Ευρυτανίας


Με ανακοίνωση της η ΕΠΣ Ευρυτανίας αναφέρεται στα όσα διαδραματίστηκαν μετά την λήξη του παιχνιδιού ΑΠΟΚ Βελούχι-Αίολος και την φραστική επίθεση που δέχτηκαν ο Πρόεδρος και τα μέλη της από ανθρώπους του Α.Σ. Αίολος. Παράλληλα τονίζει πως αντιμετωπίζει όλα τα σωματεία επί ίσοις όροις και αποφασίζει ομόφωνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας συγχαίρουμε την ομάδα ΑΣ Αίολου που ανεδείχθη πρωταθλήτρια Ευρυτανίας μετά την επικράτησή της στο τελευταίο αγώνα των μπαράζ επί του ΑΠΟΚ με 3-1.
Tαυτόχρονα ευχόμαστε καλή επιτυχία στις επόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την άνοδό του στη Γ'  Εθνική κατηγορία.
Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας με τις μέχρι τώρα ομόφωνες αποφάσεις του αποδεικνύει εμπράκτως ότι αντιμετωπίζει όλα τα Ευρυτανικά ποδοσφαιρικά σωματεία επί ίσοις όροις και με δίκαιο τρόπο.
Kάτι ανάλογο έχει συμβεί και με το σωματείο Α.Σ. Αίολος το οποίο κρίθηκε με επιείκεια πολλάκις που υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα.
Για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του τελευταίου αγώνα μεταξύ ΑΠΟΚ-Αιόλου σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ καταδικάζει τη φραστική επίθεση που δέχτηκαν ο πρόεδρος και τα μέλη της ΕΠΣ που παραβρέθηκαν στον αγώνα αυτό που ήταν γιορτή για το τοπικό μας ποδόσφαιρο και κρίνει ως απαράδεκτη την εν γένει συμπεριφορά των παραγόντων του εν λόγου σωματείου.
Ο Πρόεδρος Γεώργιος Παπαντζίμας, ένας βαθύτατος γνώστης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, αλλά και σύσσωμο το Δ.Σ. της ΕΠΣ, θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγωνία να διακονεί το Ευρυτανικό ποδόσφαιρο και θα κάνει ότι πρέπει για να το περιφρουρήσει από περίεργες συμπεριφορές «παραγόντων» που στερούνται αθλητικού πολιτισμού.
Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα

Ο Πρόεδρος
Γιώργος Παπαντζίμας