Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Νέα πρόκληση για την Ποταμιά ενάντια στον πανίσχυρο Καραϊσκάκη


Η κυπελλούχος Ευρυτανίας Ποταμιά θα δώσει αύριο νέα ιστορική αναμέτρηση υποδεχόμενη για το κύπελλο στο Καρπενήσι την Α.Ε. Καραϊσκάκης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι.
Είναι στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου του κυπέλλου ερασιτεχνών Ελλάδας.
Η Ποταμιά του Δημήτρη Τσιγαρίδα κατάφερε την περασμένη Τετάρτη να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στην Ναύπακτο με την Χάλκεια. Θα παίξει και σε αυτό το ματς χωρίς άγχος και με αμυντικό πλάνο με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το περασμένο Σάββατο ολοκλήρωσε με ήττα εντός έδρας ήττα από την Κρέντη με 1-2 την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο έγιναν πολλές αλλαγές και αγωνίστηκαν με παίκτες με μικρό ή και καθόλου χρόνο συμμετοχής έως τώρα.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ο Καρδιτσιώτης Λάμπρος Μπεκιάρης με βοηθούς τους Γιώργο Στεφανή και Γιώργο Παπαλίτσα από την ίδια ένωση.

Η Α.Ε. Καραϊσκάκης
Η σελίδα μας φιλοξενεί ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στην κυπελλούχο Άρτας, την οποία μπορείτε να δείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://evrytaniasport.blogspot.gr/2016/03/blog-post_78.html

Μόνο σε φιλικά
Μέχρι τον αυριανό αγώνα οι Ευρυτανικές ομάδες μόνο σε φιλικά ματς είχαν την δυνατότητα να «κοντραριστούν» με μια ομάδα της Γ΄ Εθνικής και ουδέποτε σε επίσημη αναμέτρηση.

Ρέφερι ο Μπεκιάρης
Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Λάμπρος Μπεκιάρης από την Καρδίτσα.

Απέναντι στον Εθνικό
Ο νικητής θα υποδεχτεί στην έδρα του στις 30 Μαρτίου για την 3η αγωνιστική τον Εθνικό Φιλιππιάδας, ο οποίος απέκλεισε με 3-0 στην παράταση εκτός έδρας τον Κρισσαίο Χρισσού.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες

Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος(2η αγωνιστική/5ος Όμιλος)

Ποταμιά-Α.Ε. Καραϊσκάκης Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου 16-3-2016 15:00
Διαιτητής: Λάμπρος Μπεκιάρης(ΣΔΠ Καρδίτσας)
1ος Βοηθός: Γεώργιος Στεφανής(ΣΔΠ Καρδίτσας)
2ος Βοηθός: Γεώργιος Παπαλίτσας(ΣΔΠ Καρδίτσας)
Παρατηρητής Διαιτησίας: Κωνσταντίνος Σιούτας(ΣΔΠ Φθιώτιδας)