Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή συνάντηση για 6ο τουρνουά μπάσκετ –Έναρξη στις 18/4


Σήμερα το βράδυ στις 8.30 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου Καρπενησίου η ανοιχτή συγκέντρωση για το 6ο τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου.
Αποφασίστηκε να αρχίσει την Δευτέρα 18 Απριλίου, με τις δηλώσεις συμμετοχής να ολοκληρώνονται την Τετάρτη (13/4) και την κλήρωση να γίνεται την Παρασκευή (15/4) στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Καρπενησίου.
Ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία αλλαγή στον θεσμό εκτός από ότι οι όλοι συμμετέχοντες αθλητές θα πρέπει να έχουν 50% συμμετοχών στον όμιλο (Πιθανότατα συμμετοχή σε 2-3 αγώνες) και όχι συμμετοχή μόνο στους νοκ άουτ αγώνες. Θα υπάρξει μόλις μια αγωνιστική πριν τις εορτές του Πάσχα και μετά από αυτό θα επαναρχίσει η διοργάνωση.
Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή με περισσότερες πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής.
Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας και Ταξιάρχης Κουτρομάνος. Ο κριτής της ΕΣΚΑΣΕ και υπεύθυνος της γραμματειακής υποστήριξη Θανάσης Γιαννόπουλος και ο εθελοντής-διαιτητής Θανάσης Χουσιάδας. Παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των ομάδων: Γιάννης Χαντζόπουλος, Δημήτρης Κουρλός, Βασίλης Λέρης, Κώστας Λέρης, Ίγκλι Οσμεναϊ, Γιάννης Φλωράκης, Γιάννης Πέτρου, Δημήτρης Σταλίκας, Γιάννης Καγκαράς και Δημήτρης Κολλημένος.






Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος