Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Πρόκριση και του 3ου στον όμιλο της Π.Α.Κ. υπό προϋποθέσεις


Η ΕΣΚΑΣΕ ανακοίνωσε την συμπληρωματική προκήρυξη της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.  Τα κυριότερα σημεία της έχουν ως εξής:

Στην Β΄ Κατηγορία ανέρχονται τρεις ομάδες.

Στην 2η Φάση θα συμμετάσχουν 10 ομάδες: Πρόκειται για τις 3 πρώτες του Α΄ Ομίλου, τις 2 πρώτες του Β΄, Γ΄, Δ΄  Ομίλου, ενώ από τους Ομίλους Β΄ και Δ΄ θα προκριθεί ο 3ος, ο οποίος θα έχει τον μεγαλύτερο συντελεστή(πηλίκο βαθμών δια του αριθμού αγώνων που έδωσε, σε περίπτωση ίδιου συντελεστή θα υπάρξει κλήρωση)
Στην 2η φάση οι 10 ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 5 ομάδων ο καθένας με γεωγραφικά κριτήρια. Σε κάθε όμιλο  θα διεξαχθούν μονοί αγώνες σε έναν γύρο και κάθε σωματείο θα αγωνιστεί δύο φορές εντός και δύο φορές εκτός έδρας. Η σειρά των αγώνων θα καθοριστεί με κλήρωση.
Από την 2η φάση οι δύο πρώτες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο  θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας και για τις θέσεις 1-2. Και οι δύο ανέρχονται στην Ανδρών Β. Οι δύο δεύτερες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε έναν αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για τις θέσεις 3-4. Η ομάδα που κατέλαβε την 3η θέση ανέρχεται στην Ανδρών Β. Οι δύο τρίτες ομάδες της βαθμολογίας σε κάθε όμιλο θα αγωνιστούν μεταξύ τους σε ένα αγώνα και ουδέτερο γήπεδο για τις θέσεις 5-6. Οι ομάδες που κατέλαβαν στην  3η Φάση τις θέσεις 4-6 θα είναι επιλαχούσες.