Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών στην Καστοριά (27/29-5)


Το δεύτερο τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών διοργανώνεται στην Καστοριά από τις 27 έως τις 29/5. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να αγοραστούν δύο αμαξίδια για άτομα που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας και έχουν άμεση ανάγκη, αλλά και την ανάδειξη του πολιτισμού που προάγει το ποδόσφαιρο σε κάθε ηλικία.
Κάθε ομάδα με τον ερχομό της στην Καστοριά θα φέρει όσα πλαστικά καπάκια μπορεί να μαζέψει από τον τόπο της ,τα οποία θα δοθούν στον Σύλλογο Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Καστοριάς, για την αγορά των αμαξιδίων. Ακόμη οι παλαίμαχοι Καστοριάς θα προσφέρουν για κάθε συμμετέχοντα ποδοσφαιριστή το ποσό των 2 ευρώ στον Σύλλογο.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1.Μπορούν να συμμετέχουν ομάδες παλαιμάχων ποδοσφαιριστών, ομάδες φορέων, αλλά και ανεξάρτητες ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή. 2.Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε γήπεδα της Καστοριάς που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα, σε απογευματινές έως βραδυνές-νυχτερινές ώρες, υπό το φως των προβολέων. 3.Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο Παρασκευή 27 Μαΐου, Σάββατο 28 Μαΐου και Κυριακή 29 Μαΐου 2016. 4.Το κόστος συμμετοχής για τις τρείς ημέρες ορίζεται στα 80 Ευρώ ανά συμμετέχοντα και περιλαμβάνει διανυκτέρευση την Παρασκευή 27 Μαΐου, το πρωινό, το γεύμα και την διανυκτέρευση του Σαββάτου 28 Μαΐου, όπως και το πρωινό και το γεύμα της Κυριακής 29 Μαΐου .Θα υπάρχει παράταση για τον χρόνο παράδοσης στα δωμάτια.Τα συνοδά μέλη χρεώνονται 70 ευρώ κατ` άτομο. 5.Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν ποδοσφαιριστές από 38 ετών και άνω και αυτό θα βεβαιώνεται από την ταυτότητα που θα επισυνάπτεται, σε δελτίο που θα εκδοθεί για τους αγώνες 6.Τους αγώνες θα διευθύνουν επίσημοι διαιτητές της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και θα υπάρχει γιατρός και παρατηρητής αγώνος. 7.Η διαμονή θα γίνει στα ξενοδοχεία ΤΣΑΜΗΣ,ΚΕΛΕΤΡΟΝ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, την δε Παρασκευή 27 Μαΐου και ώρα 10 μ.μ. θα γίνει βραδιά καλωσορίσματος όλων των συμμετεχόντων. 8.Το πρωί του Σαββάτου και της Κυριακής θα διοργανωθούν παράλληλες εκδηλώσεις επισκέψεων στα αξιοθέατα της Καστοριάς (Γύρος της λίμνης,Σπήλαιο του δράκου ,Μονή Μαυριώτισσας, Ενυδρείο, Λιμναίος οικισμός, Μουσείο με κέρινα ομοιώματα, Εκθετήριο Γούνας Καστοριάς, Λαογραφικό Μουσείο) με δωρεάν ξενάγηση και ειδική ελάχιστη τιμή για τα γκρουπ του τουρνουά. 9.Η κάθε ομάδα θα πρέπει να καταθέσει το ποσό των 150 Ευρώ για την οριστικοποίηση της συμμετοχής της ,το οποίο θα επιστραφεί με την έλευση της κάθε ομάδος, όσο δυνατόν πιό νωρίς και το αργότερο την Δευτέρα 23 Μαΐου, για την δέσμευση ανάλογων διανυκτερεύσεων. 10.Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 70` λεπτών(δύο ημίχρονα των 35` λεπτών) και από τον αριθμό των ομάδων που θα δηλώσουν συμμετοχή, θα εξαρτηθεί αν θα διοργανωθεί και Β` φάση του τουρνουά. 11.Ομάδες που επιθυμούν να συμμετάσχουν δίχως διαμονή ,έχει κόστος για κάθε αγώνα 5 ευρώ το άτομο. 12.Στον κάθε παλαίμαχο που θα αγωνιστεί στο τέλος θα δοθεί έπαινος συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες στον κ. Δημήτριο Εμμανουηλίδη τηλ 6937 019988 email: emmanouilidisfurs@gmail.com