Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Αγόρια: 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας-ΓΕΛ Γρανίτσας 2-0

Τις δυνάμεις του δοκίμασε το Γενικό Λύκειο Γρανίτσας, το οποίο ηττήθηκε φυσιολογικά με 2-0 σετ από τον πανίσχυρο 1ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας.
Ο αγώνας των αγοριών διεξήχθη την Τρίτη 8 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Χαλκίδας. Ήταν στα πλαίσια του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος λυκείων βόλεϊ.
Το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας της Νότας Νιάχου δεν συνάντησε όπως ήταν φυσικό δυσκολίες, κερδίζοντας τα δυο σετ με χαρακτηριστική ευκολία. Με το ίδιο σκορ είχε νικήσει το πρωί της Τρίτης και το ΓΕΛ Γαλαξιδίου. Στο ρόστερ των πρωταθλητών Εύβοιας βρίσκονται αθλητές, που αγωνίζονται σε ομάδες της πετοσφαίρισης.
Το Γενικό Λύκειο Γρανίτσας του Γιώργου Καραγκούνη κέρδισε σημαντικές εμπειρίες και χάρηκε το παιχνίδι. Τα παιδιά της Δυτικής Ευρυτανίας δεν αγωνίζονται σε κάποιο σύλλογο και έκαναν την υπέρβαση τους με την κατάκτηση του τροπαίου στον νομό.
Οι πρωταθλητές Ευρυτανίας «αποχαιρέτησαν» τον θεσμό, εκπροσωπώντας τον νομό μας ύστερα από 3 χρόνια. Οι αντίστοιχοι της Εύβοιας συνέχισαν στην επόμενη φάση

Έβγαλε το Γαλαξίδι
Το πρωί της ίδιας ημέρας το 1ο Γενικό Λύκειο Χαλκίδας κατέβαλλε και το Γενικό Λύκειο Γαλαξιδίου από την Φωκίδα με 2-0 σετ(25-11,25-12). Ενώ στον τελικό της Εύβοιας είχε επικρατήσει του Γενικού Λυκείου Βασιλικού. Την επόμενη ημέρα το 1ο ΓΕΛ Χαλκίδας έπαιξε στον τελικό της περιφέρειας με το 1ο ΓΕΛ Λαμίας(Απέκλεισε με 2-0 σετ το ΓΕΛ Άσπρων Σπιτιών).

Υποστήριξη φίλων
Στο πλευρό των συμμαθητών τους ήταν τα παιδιά του 1ου ΓΕΛ Χαλκίδας, έχοντας μάλιστα και το σχετικό πανό.


Παίχτες κατηγοριών
Για τους νικητές οι: Κώστας Κιβώτος, Στέφανος Μανδηλάρης, Άγγελος Μαργκάς, Γιάννης Πατέρογλου, Φάνης Ρουσόπουλος και Γιάννης Ρουσόπουλος ανήκουν στην ομάδα της ΟΠΕ Χαλκίδας, που αγωνίζεται στην Β΄ Εθνική.

Οι δυο αρχηγοί
Από πλευράς Χαλκιδέων αρχηγός ήταν ο Φάνης  Ρουσόπουλος και από τους Γρανιτσιώτες ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

Αποκόμιση εμπειριών
Το Γενικό Λύκειο Γρανίτσας αποκόμισε εμπειρίες κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στον νομό Ευρυτανίας δεν υπάρχει ανδρικό τμήμα πετοσφαίρισης. Το σχολείο κατάφερε να διακριθεί και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ επίσης, όπου ήταν φιναλίστ.

Τα σετ
25-10, 25-5

Συνθέσεις Ομάδων

1ο ΓΕΛ Χαλκίδας (Νότα Νιάχου): Ρουσόπουλος Ι.(λ), Κιβώτος, Ντέμας, Γιαλός, Λιαλιάρης, Κυριακόπουλος, Λιγνός, Πατέρογλου, Μαργκάς, Μανδηλάρης, Ρουσόπουλος Θ.

ΓΕΛ Γρανίτσας (Γιώργος Καραγκούνης): Καρδαμπίκης Μ., Σκόνδρας, Διαμαντής, Μάλλιος, Παπαδημητρίου, Σιαλμάς, Καραγιάννης, Κονδύλης, Τσιαμάκης(λ), Καρδαμπίκης Ε., Γεωργαλής, Καρδαμπίκης Γ.

Διαιτητές: Δημήτρης Αναστασίου & Όλγα Τριανταφύλλου
Σημειωτής: Βαγγέλης Περσίδης



















Πηγή και περισσότερες φωτογραφίες: http://sourta.blogspot.gr/2016/03/1-2-0_9.html