Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Ήττα με 1-0 για την 9η Περιφέρεια-Ξεκίνησε ο Χρυσαφόπουλος


Με 1-0 ηττήθηκε η 9η Περιφέρεια(ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας-Ευρυτανίας-Φωκίδας) από την 10η Περιφέρεια(ΕΠΣ Αχαΐας-Ηλείας-Κεφαλληνίας-Ιθάκης και Ζακύνθου) στο γήπεδο Πετρωτού Αχαΐας την Τετάρτη 16 Μαρτίου.
Ο Τόμι Χρυσαφόπουλος από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας συμπεριλήφθη στο βασικό σχήμα του Βασίλη Παπαθανασίου και αγωνίστηκε σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Διαιτητής ήταν ο κ. Ανδριανός από την Αχαΐα.
Στον πάγκο παρέμειναν οι άλλοι δυο Ευρυτάνες Αποστόλης Νούλας και Πάρις Καραμπάς, ενώ δεν ταξίδεψε λόγω ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής ο Γρηγόρης Τάσιος με αποτέλεσμα η Περιφέρεια να παραταχτεί με 17αδα. Τους ποδοσφαιριστές συνόδεψε ο Πρόεδρος της επιτροπής μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ευρυτανίας Βασίλης Κατσίκης. Την Τετάρτη 30 Μαρτίου θα γίνει η ρεβάνς στο γήπεδο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στο Μεσολόγγι.
Οι υπόλοιποι παίχτες της αποστολής ήταν οι: Δημήτρης Γκοργκόλης, Ορέστης Κοτρώτσος, Γιάννης Θεοδωρέλος, Κώστας Συσοβίτης, Μάριος Σαγάνας, Σπύρος Παππάς, Κώστας Ζήσης, Δαμιανός Παπαθανάσης(ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Αχιλλέας Μανέτας, Γιώργος Γκούλτας, Στράτος Χριστοδούλου, Σπύρος Ράικος, Νίκος Τσώκος, Μάριος Βήχος(ΕΠΣ Φωκίδας).