Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Οπούντιος Μαρτίνου-Π.Α.Κ. (Αναβλήθηκε)


Δεν πραγματοποιήθηκε λόγω προβλήματος με τον φωτισμό του γηπέδου η αναμέτρηση μεταξύ Οπούντιου Μαρτίνου και Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης με την Ευρυτανική ομάδα να υφίσταται περιττή ταλαιπωρία.
Ο αγώνας επρόκειτο να ξεκινήσει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μαρτίνου στις 18:30 για τα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο λόγος της μη διεξαγωγής του ήταν ένα πρόβλημα της τάσης το ρεύματος. Τα μισά φώτα ήταν σε λειτουργία, με τους φιλοξενούμενους να μην δέχονται να αγωνιστούν με ημιφώς. Αποτέλεσμα αυτών ήταν οι ρέφερι κ.κ. Χουγιάζος και Καραμπιτσάκος να κλείσουν το φύλλο αγώνος.
Οι Φθιωτοί θα πραγματοποιήσουν το ρεπό τους την επόμενη(5η) αγωνιστική, ενώ η Ακαδημία θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο Αναγέννηση Λαμίας στο ντέρμπι των αήττητων.

Η αναγραφή του φύλλου αγώνος  
«Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε διότι υπήρξε πρόβλημα με τον φωτισμό του γηπέδου. Αφού περιμέναμε τον προβλεπόμενο από τον κανονισμό χρόνο, για να επιδιορθωθεί η βλάβη το πρόβλημα δεν λύθηκε με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ο αγώνας. Ακολουθεί έκθεση»

Σε νέα ημερομηνία
Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, την οποία θα ορίσει η ΕΣΚΑΣΕ. Ως πιθανότερη φαντάζει η 12η Μαρτίου, όπου δεν υπάρχει προγραμματισμένη αγωνιστική δράση.

Με απουσίες η Π.Α.Κ.
Η Ακαδημία ταξίδεψε στην Λοκρίδα χωρίς τους: Γιώργο Αρκουμάνη, Γιάννη Καγκαρά, Πάνο Αρβανίτη και Γιώργο Σώκο.

Συνθέσεις Ομάδων

Οπούντιος Μαρτίνου (Ανέστης Μάτος): Παπαγεωργίου, Ψύλλος, Λυβέρας, Καλιάτσος, Κωτσαλάς Δ., Τσακανίκας, Κωτσαλάς Ν., Σέττος, Καζάνας, Δημάκης, Δαραμάρας, Θεοδώρου

Π.Α.Κ. (Κατερίνα Μπαλωμένου): Πιπέρας, Σβερώνης, Κατσαρός, Χαντζόπουλος, Χονδρός, Πιστιόλης, Νιαβής, Καλαμπάκας, Κρουστάλλης

Διαιτητές: Παναγιώτης Χουγιάζος & Απόστολος Καραμπιτσάκος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Δημάκης-Κάζας-Σταματάκης (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)















Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας