Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Αρχίζουν οι δηλώσεις για το 2ο πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων μπάσκετ


Πιστή στο ραντεβού της και φέτος με το λεπτό και πολύ σημαντικό έργο της ανάπτυξης του μπάσκετ από τις μικρές κυρίως ηλικίες η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης θα διοργανώσει και φέτος το 2ο Πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων στον Νομό μας με σκοπό να φέρει κι άλλα παιδιά σε επαφή με το άθλημα αλλά κυρίως με τη διαδικασία του να αγωνίζονται σε συνθήκες πραγματικού αγώνα.
Το ευ αγωνίζεσθαι και η ευγενής άμιλλα είναι και φέτος τα κύρια στοιχεία που θα προσπαθήσουν να περάσουν στα νέα παιδιά της πόλης μας οι υπεύθυνοι του Συλλόγου  μέσω του όλου εγχειρήματος.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα φτάσουν σε έντυπη μορφή τη προσεχή Δευτέρα στους μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας. Η προθεσμία των δηλώσεων θα είναι η Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της πόλης μας,παρουσία όποιων εκπροσώπων των ομάδων θελήσουν να τη παρακολουθήσουν. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης καθώς και το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί την ίδια μέρα από το site του Συλλόγου μας.
Η συμμετοχή αφορά μαθητές και μαθήτριες Γ,Δ,Ε και ΣΤ Δημοτικού και το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί όπως και πέρυσι σε δύο κατηγορίες αγοριών και κοριτσιών. Τ α ρόστερ των ομάδων θα είναι και πάλι μικτά (ηλικιακά καθώς και ομάδες με ρόστερ αποτελούμενα από παιδιά από διαφορετικά σχολεία της πόλης μας).Η μόνη διαφορά σε σχέση με το περυσινό Πρωτάθλημα θα είναι οι υπεύθυνοι-προπονητές των ομάδων που φέτος θα είναι για λόγους ασφαλείας και υπευθυνότητας υποχρεωτικά κάποιος από τους κηδεμόνες κάποιου από τους αθλητές της κάθε ομάδας.

Πηγή: www.panevrytaniki.wordpress.com