Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Οι ομάδες της Β΄ φάσης του εφηβικού-Προκρίθηκε και η Αναγέννηση Λαμίας


Στην 2η φάση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ θα λάβουν μέρος οι 6 πρώτοι των ομίλων και οι 4 καλύτεροι δεύτεροι, οι οποίοι προκύπτουν από το πηλίκο των βαθμών δια του αριθμού των αγώνων, που έδωσε η κάθε ομάδα.
Στην επόμενη φάση προκρίθηκαν ως πρώτοι οι: Αστέρας Αλιβερίου(Α΄ Όμιλος), Παναγίτσα(Β΄ Όμιλος), Γ.Σ. Ιτέας(Δ΄ Όμιλος) και Έσπερος Λαμίας(ΣΤ΄ Όμιλος).
Στον Γ΄ Όμιλο Ερμής Σχηματαρίου και Άρης Θήβας θα διεκδικήσουν στον μεταξύ τους αγώνα την τελευταία αγωνιστική την πρωτιά, όμως έχουν προκριθεί και οι δυο σύμφωνα με τους συντελεστές τους είτε ως πρώτοι είτε ως δεύτεροι, καθώς στην χειρότερη περίπτωση θα είναι 1,75 για τον Άρη και για τον Ερμή 1,875. Στον Ε΄ Όμιλο ο Τελεθριακός θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Μαλεσίνας. Η Αναγέννηση έχει κατακτήσει την πρόκριση ανεξαρτήτως αποτελέσματος(Στην πιο ακραία περίπτωση  ως δεύτερη θα έχει συντελεστή 1,66), ενώ ο Τελεθριακός περνά μόνο με απλή νίκη(Με νίκη θα έχει συντελεστή 1,66 ενώ με ήττα 1,5 και 4ος καλύτερος 2ος θα είναι ο Γ.Σ. Στύρων).
Ο συντελεστής των δεύτερων, στους ομίλους που έχουν ολοκληρωθεί έχει ως εξής: Απόλλων Λιβαδειάς(1,875), Αναγέννηση Λαμίας(1,833),  Γ.Σ. Στύρων(1,625), Γ.Ε. Αλέξανδρος(1,5).  Ο τελευταίος έχει αποκλειστεί σίγουρα ως ο χειρότερος 2ος.
Συνεπώς την 10αδα θα αποτελέσουν οι: Αστέρας Αλιβερίου, Παναγίτσα, Γ.Σ. Ιτέας, Έσπερος Λαμίας, Ερμής Σχηματαρίου, Άρης Θήβας, Απόλλων Λιβαδειάς,  Αναγέννηση Λαμίας, Αναγέννηση Μαλεσίνας, ενώ το 10ο «εισιτήριο» καταλήγει είτε στον Τελεθριακό είτε στον Γ.Σ. Στύρων.