Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Κορασίδες: Γ.Σ. Άτλας-Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας 3-0

Με χαρακτηριστική άνεση η ομάδα κορασίδων του Άτλαντα πήρε την πρώτη της νίκη εντός αγωνιστικού χώρου και δεύτερη συνεχόμενη, επικρατώντας με 3-0 του Άρη Σπερχειάδας.
Η αναμέτρηση ήταν στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ(3ος Όμιλος). Διεξήχθη το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου και άρχισε στις 15:30 παρουσία ελάχιστων φιλάθλων.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή έκανε πολύ καλή εμφάνιση, νικώντας όλα τα σετ με ευρύ σκορ. Τα κορίτσια των γηπεδούχων απέδωσαν μάλιστα αρκετά όμορφο βόλεϊ και εδραιώθηκαν στην πρώτη 4αδα. Η ομάδα του Καρπενησίου μετρά πλέον 2 νίκες και 2 ήττες, φτάνοντας τους 6 βαθμούς σε 4 αγώνες.
Ο Άρης του Βασίλη Γεωργιάδη δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός. Μόνο στο 3ο σετ βελτίωσε ελάχιστα την απόδοση του, ξεπερνώντας τους 10 κερδισμένους πόντους . Οι Σπερχειαδίτισσες έχουν συγκομιδή 3 πόντους(0 νίκες-3 ήττες),αγωνιζόμενες ένα ματς λιγότερο από τον Άτλαντα.
Οι νικήτριες την επόμενη αγωνιστική δεν έχουν αγωνιστική δράση, καθώς έχουν κληρωθεί με την Π.Α.Κ. που αποχώρηε και θα αντιμετωπίσουν σε δυο εβδομάδες εκτός έδρας τον Κύνο Λιβανατών. Η Σπερχειάδα θα παίξει εκτός έδρας με την Φθία Λαμίας.

«Βήμα» πρόκρισης
Η Ευρυτανική ομάδα του Χρήστου Μακρή έκανε σημαντικό «βήμα» πρόκρισης για την φάση των «16». Από τις 6 ομάδες του ομίλου προκρίνονται οι 4. «Αουτσάιντερ» είναι ο Γ.Σ. Λαμίας και ο Άρης Σπερχειάδας.

Χωρίς κερδισμένο σετ
Τα κορίτσια του Βασίλη Γεωργιάδη δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ακόμη κάποιο σετ, όμως δηλώνουν το «παρών» κάθε χρόνο στα πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Τα σετ
25-6, 25-9, 25-13

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Τσιουγκρή, Ρεσίτη, Ανδρεάκη, Καββαδία, Κολαζά, Καγκαρά, Γυφτομήτρου, Χρυσαφοπούλου


Άρης Σπερχειάδας (Βασίλης Γεωργιάδης): Μπίκα, Νέλλα, Αρβανίτη, Σκαρλάτου, Γεωργιάδη, Αποστόλου, Φλέγγα, Αρμουτίδη, Τσιούνη, Τσάκα, Παρασκευιώτη

Διαιτητής: Δημήτρης Τσιοτίκας(Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας)
Κριτής: Κωνσταντίνα Δρόσου(Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας)
Πίνακας: Σεραφείμ Λερογιάννης














































Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας