Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Στην προεπιλογή της Εθνικής εφήβων ο Κώστας Νιαβής της Π.Α.Κ.


Ο πρώτος αθλητής, που αναδεικνύεται από την Ευρυτανία και φορά έστω σε κλιμάκιο Εθνικής ομάδας είναι ο 17χρονος φόργουορντ Κώστας Νιαβής της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης.
Η προεπιλογή της Εθνικής εφήβων(κλιμάκιο νότου) προγραμματίστηκε για την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στις 17:30 υπό τις οδηγίες του Κώστα Μίσσα στο ΟΑΚΑ. Μαζί με τον Ευρυτάνα αθλητή στο κλιμάκιο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι: Μιχάλης Λούντζης, Γιώργος Καλαΐτζάκης, Κώστας Παπαδάκης, Χρήστος Ιορδάνου(Παναθηναϊκός) , Δημήτρης Μωραΐτης(ΑΕΚ), Στάθης Παπαδάκης, Θανάσης Δομπρογιάννης, Διονύσης Γοργώνης(Περιστέρι), Ανδρέας Μπίρης(Πανιώνιος), Δημήτρης Κουρέπης(Ίκαρος), Σπύρος Κοντραφούρης(Ολυμπιακός), Γιάννης Αγραβάνης, Δημήτρης Θεοδωρικάκος(Δούκας), Θανάσης Μπολάτογλου(Ιωνικός), Διονύσης Τάταρης(Απόλλων Πάτρας), Γιάννης Μέξης(Μαρκόπουλο) και Ανδρέας Σκούφης(Προμηθέας Πάτρας).
Η επιλογή του Κώστα Νιαβή αποτελεί δικαίωση και τιμή και για τον ίδιο, αλλά και των προπονητών του συλλόγου Κατερίνας Μπαλωμένου και Φώντα Ζαχαρόπουλου. Η δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία είναι εξαιρετική.

Αποκλειστικό ρεπορτάζ: Λάμπρος Κολοκώτσιος(«Ευρυτανικά Νέα»), tsiotras.blogspot.gr