Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Εκτός δράσης για ένα μήνα ο Φώτης Μακρής του Αιόλου


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λάμπρου Κολοκώτσιου στα «Ευρυτανικά Νέα» ο τερματοφύλακας του Αιόλου Φώτης Μακρής έχει τεθεί σε «καραντίνα» από το διοικητικό συμβούλιο του Αιόλου. Ο 29χρονος αξιόλογος πορτιέρο βρίσκεται από τις αρχές της περασμένης εβδομάδας στην Αθήνα και συγκεκριμένα μετά την αναμέτρηση από την Μυρίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νταμπλούχου, την οποία δημοσιεύει η εφημερίδα: «Το αθλητικό μέλος του σωματείου μας κ. Φώτης Μακρής υπέπεσε σε  παράπτωμα με συνέπεια τη μη συμμετοχή του στις αθλητικές εκδηλώσεις του σωματείου μας για ένα μήνα. Ο εν λόγω αθλητής παραμένει μέλος του σωματείου μας.»
Ο διεθνής με την Εθνική μπιτς σόκερ Μακρής έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν για αρκετά χρόνια στον Αστέρα Ζωγράφου, ενώ έχει περάσει επίσης από τον Τριφυλλιακό, την Κηφισιά, την Πεύκη, τον Σαρωνικό Αίγινας και τον Ωρωπό. Η παρουσία του δίνει αίγλη στα γκολπόστ του Αιόλου, αλλά και του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Την εστία της ομάδας στο παιχνίδι κυπέλλου με την Ποταμιά υπερασπίστηκε ο μεσοαμυντικός Νίκος Ράικος, καθώς οι άλλοι δυο πορτιέρο της ομάδας Αλέκος Κόκκοτας και Θεοδόσης Κόκκοτος βρίσκονται σε ΗΠΑ και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Πηγή: Λάμπρος Κολοκώτσιος(«Ευρυτανικά Νέα»)