Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Κόντρα στο φαβορί του ομίλου Φθία οι γυναίκες του Άτλαντα


Την 3η εντός έδρας αναμέτρηση θα δώσουν οι γυναίκες του Άτλαντα. Το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στις 15:00 υποδέχονται την ισχυρή Φθία Λαμίας στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ και είναι εξ αναβολής.
Τα κορίτσια του Χρήστου Μακρή είναι αρκετά βελτιωμένα φέτος, έχοντας 1 νίκη και 2 ήττες. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Γρηγοριάδη είναι το απόλυτο φαβορί του αγώνα, αλλά και του ομίλου, έχοντας κάνει το 2/2. Παράλληλα συνεχίζει στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος.
Οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν και στο κύπελλο της ΕΣΠΕΚΕΛ με τις Λαμιώτισσες να νικούν με 3-0. Προηγουμένως θα διεξαχθεί το ματς κορασίδων ανάμεσα στις δυο ομάδες. Διαιτητής ορίστηκε ο Πέτρος Κουτσής. Επιπλέον θα διεξαχθούν δυο αγώνες για την 6η αγωνιστική. Το Σάββατο ο Κύνος θα υποδεχτεί τον Λοκρό στον αγώνα που θα κρίνει κατά πολύ την 2η προνομιούχο θέση, ενώ μια ημέρα αργότερα θα παίξει η Φθία με τον Γ.Σ. Λαμίας. Ο Άτλαντας έχει ρεπό για την 6η αγωνιστική και θα παίξει ξανά με το νέο έτος κόντρα στην Αταλάντη εκτός έδρας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

3ος Όμιλος γυναικών ΕΣΠΕΚΕΛ

4η αγωνιστική
Γ.Σ. Άτλας-Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου 19-12-2015 15:00
Διαιτητής: Πέτρος Κουτσής
Σημειωτής: Δήμητρα Κυλαφά

αγωνιστική
Κύνος Λιβανατών-Λοκρός Αταλάντης Κλειστό Λιβανατών 19-12-2015 17:00
Διαιτητής: Νικόπουλος
Σημειωτής: Δημήτρης Σακαρέλος

Α.Π.Σ. Φθία Λαμίας-Γ.Σ. Λαμίας ΔΑΚ Λαμίας 20-12-2015 13:00
Διαιτητής: Ηλίας Καλαντζής
Σημειωτής: Β. Σκυλογιάννη