Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

3η θέση στο Πανελλήνιο κύπελλο για την Σεμέλη Ζαρμακούπη-Παρουσία 8 αθλητών του Α.Σ. TKD Ευρυτανίας


Ο Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας του δασκάλου Νίκου Ζαρμακούπη εκπροσωπήθηκε στο Α΄ Πανελλήνιο κύπελλο Ελλάδος «Γεώργιος Βόλαρης», που έγινε το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων και περιελάμβανε τις κατηγορίες ανδρών-γυναικών-εφήβων-νεανίδων-παίδων-κορασίδων. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 1500 αθλητές.
 Η Σεμέλη Ζαρμακούπη διακρίθηκε ξανά και κατέκτησε την 3η θέση στις κορασίδες, χάνοντας την ευκαιρία να πάρει την 2η λόγω διαιτητικού λάθος. Η ταλαντούχα αθλήτρια είχε συμμετάσχει επίσης πριν από λίγες ημέρες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων-κορασίδων, που έγινε στην Κάνηθο της Χαλκίδας(28/29 Νοεμβρίου), ενώ διακρίνεται Πανελληνίων σε δυο διαφορετικά αθλήματα(Kick Boxing και Tae Kwon Do). Στο Πανελλήνιο κύπελλο ο Α.Σ. TKD Ευρυτανίας συμμετείχε με 8 αθλητές. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Γιάννης Γαλανός, Σπύρος Κολοκώτσιος, Θανάσης Ντρίβας, Ειρήνη Σταΐκούρα, Κωνσταντίνα Αρωνιάδα, Αλεξάνδρα Δροσίνη και Λαμπριάννα Βίγλη.
Επόμενη διοργάνωση, στην οποία θα λάβει μέρος ο σύλλογος είναι το διεθνές τουρνουά, το οποίο θα γίνει στην Σόφια της Βουλγαρίας.







Φωτογραφίες: Νίκος Ζαρμακούπης