Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Προπόνηση-«έκπληξη» στην Π.Α.Κ. στις 26 Δεκεμβρίου από τον Σωκράτη Ηλιάδη


Οι προπονήσεις της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης μπορεί να σταματήσουν για μία εβδομάδα κατά την εορταστική περίοδο, παρ’όλα αυτά το απόγευμα του Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου οι υπεύθυνοι του Συλλόγου οργάνωσαν ένα διαφορετικό event στο οποίο προπονητής των αθλητών δε θα είναι κανένας από τους δύο coach της Π.ΑΚ., αλλά ένα μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης!
Πρόκειται για το εξέχον μέλος και Ταμία του Συνδέσμου, Ηλιάδη Σωκράτη, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση των δύο προπονητών του Συλλόγου μας και θα μας κάνει την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να βρίσκεται στην πόλη μας και να μοιραστεί με τους νεαρούς αθλητές μας τα δικά του μυστικά πάνω στη καλαθοσφαίριση.
Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου. Οι αθλητές της Ακαδημίας θα χωριστούν σε τρία γκρουπ με ηλικιακά αλλά και καθαρά μπασκετικά κριτήρια. Στις 17:30 θα ξεκινήσει το μεσαίο ηλικιακά τμήμα (Ε-ΣΤ Δημοτικού, Μίνι και Κορασίδων),θα ακολουθήσει το πιο μικρό ηλικιακά (Junior, Γ’-Δ’ Δημοτικού) και οι προπονήσεις θα ολοκληρωθούν με τα αγωνιστικά τμήματα (Παίδων, Εφήβων).Η κάθε προπόνηση θα είναι διάρκειας μίας ώρας. Με το πέρας των προπονήσεων (στις 20:30) ο κύριος Ηλιάδης θα είναι διαθέσιμος για όποιον εκπρόσωπο του Τοπικού Τύπου έχει να κάνει κάποια/ες ερώτηση/σεις. Να τονιστεί ότι η είσοδος στις προπονήσεις επιτρέπεται αυστηρά και μόνο στους αθλητές της Ακαδημίας αλλά και στους κηδεμόνες αυτών και πάντα τηρώντας την ευπρέπεια και τη τάξη που πρέπει να επικρατεί κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.