Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Με αντίπαλο τον Άρη Σπερχειάδας κλείνουν το 2015 οι παίδες της Π.Α.Κ.


Την τελευταία επίσημη αναμέτρηση της για το 2015 σε όλες τις κατηγορίες δίνει η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης. Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στις 12:00 στο κλειστό Καρπενησίου υποδέχεται τον Άρη Σπερχειάδας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του Ζ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Το συγκρότημα του Φώντα Ζαχαρόπουλου, έχοντας 1 νίκη και 4 ήττες φιλοδοξεί να κατακτήσει το «ροζ» φύλλο αγώνος, ώστε να διεκδικήσει την άτυπη 3η θέση του ομίλου.
Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει με 58-46 υπέρ της Φθιωτικής ομάδας.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Δημήτρη Έλληνα έχει απολογισμό 3 νίκες και 2 ήττες και είναι το φαβορί για να κατακτήσει την 3η θέση του ομίλου πίσω από Αναγέννηση και Έσπερο. Πρώτος σκόρερ του Άρη είναι ο Πέτρος Ντάσιος και ακολουθούν οι: Καραματσούκης, Ξανθόπουλος, Δημητρίου, Σκαρλάτος, Ρέντζης, Έλληνας Σ., Κολώνιας, Ζάχος, Έλληνας Θ., Καραντζούνης και Τσιάκας. Διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Ζάχος.
Η αναμέτρηση που θα κρίνει την πρωτιά μεταξύ Έσπερου Λαμίας και Αναγέννησης Λαμίας θα διεξαχθεί τελικά την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 13:30 στο ΔΑΚ Λαμίας. Αγωνιστική δράση δεν θα έχει ο Πρωτέας Λαμίας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ (Ζ΄ Όμιλος)

7η αγωνιστική
Έσπερος Λαμίας-Αναγέννηση Λαμίας ΔΑΚ Λαμίας 23-12-2015 13:30
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός& Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής & Δημήτρης Γλωσσόπουλος(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Π.Α.Κ.-Άρης Σπερχειάδας Κλειστό Καρπενησίου 20-12-2015 12:00
Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)