Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Τεράστιες διακρίσεις των παιδιών του Α.Σ. Ευρυτανίας στο Πανελλήνιο kick boxing


Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα kick boxing έως 18 ετών είχε και φέτος το «χρώμα» του Α.Σ. Ευρυτανίας, ο οποίος κατέκτησε 8 μετάλλια(1 χρυσό, 2 αργυρά και 5 χάλκινα), έχοντας παρουσία 4 αθλητών και 2 αθλητριών του!.
Συμμετείχαν συνολικά 1350 αθλητές από όλη την Ελλάδα το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο βαρέων αθλημάτων των Άνω Λιοσίων. Περιελάμβανε αγώνες στα στυλ Low Kick, Κ1, Full Contact, Light Contact, Kick Light και Point Fighting.
Η Σεμέλη Ζαρμακούπη συνεχίζει τις εκπληκτικές της εμφανίσεις στην κατηγορία της στα -42 κιλά, όπου είναι αήττητη για 5 χρονιές. Αναδείχτηκε χρυσή Πανελληνονίκης, καταβάλλοντας την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2014. Έτσι εξασφάλισε την συμμετοχή της με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ιρλανδίας. Επιπλέον ήταν 2η στην κατηγορία της στο στυλ kick light στα -46 κιλά και αυτό συνέβη, διότι στην κατηγορία της δεν συμπληρώθηκαν οι συμμετοχές(!).
Ο Βασίλης Ντάλλας, δίνοντας τρεις καταπληκτικούς αγώνες κατέκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στα -52 κιλά στο στυλ light contact.
Ο Σπύρος Κολοκώτσιος, χαρακτηρισθείς και ως «Golden Boy» κατάφερε μετά από τρεις δυνατούς αγώνες να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο και στις δυο κατηγορίες στα -63 κιλά, χάνοντας από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2015. Επόμενος στόχος του είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική ομάδα, που θα γίνει στην Ιρλανδία.
Ο Αντώνης Πλάκας συμμετείχε για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καταλαμβάνοντας την 3η θέση(Χάλκινο μετάλλιο) στο Kick Light στα -67 κιλά.
Η επίσης «πρωτάρα» Ειρήνη Σταΐκούρα κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο και στα δυο στυλ, ύστερα από άδικη απόφαση των διαιτητών, που της στέρησαν το χρυσό.
Την δικιά του «μάχη» έδωσε χωρίς μετάλλιο ο Θανάσης Ντρίβας. Μάλιστα στην πρώτη του παρουσία και αυτός έκανε καταπληκτική εμφάνιση, γνωρίζοντας την ήττα από τον περυσινό Παγκόσμιο πρωταθλητή. Δίπλα στους συναθλητές του βρέθηκε και ο Πάνος Κοντοπάνος.
Απόλυτα ευχαριστημένοι οι προπονητές και «πρωτεργάτες» των επιτυχιών Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης, που είναι πάντα δίπλα στους αθλητές, έχοντας μεγάλο μερίδιο στις διακρίσεις.






















Φωτογραφίες: Νίκος Ζαρμακούπης