Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Σχολή κριτών διεξάγει στην Χαλκίδα η ΕΣΚΑΣΕ


Με ανακοίνωση της: «Η Ένωση Σωματείων Καλαθόσφαιρας Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας ( ΕΣΚΑΣΕ) σε συνεργασία  με τον Σύνδεσμο Κριτών  ( Σ.Κ.Κ.Α.Σ.Ε) και την ΚΕΔ- ΕΣΚΑΣΕ, με σκοπό την καλύτερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων, θα διοργανώσει  Σχολή  Κριτών στη ΧΑΛΚΙΔΑ (4ο Γυμνάσιο ΧΑΛΚΙΔΑΣ – Πάροδος 28ης Οκτωβρίου ).
Η Σχολή  θα είναι ταχύρρυθμη διάρκειας μιας ημέρας (πρωί και απόγευμα) και  θα πραγματοποιηθεί   το Σάββατο 28/11/2015 και ώρες  10.30 – 17.00.
Παρακαλούμε έως  την Παρασκευή  27/11/15 να μας έχετε αποστείλει ονόματα υποψηφίων κριτών ηλικίας 18 ετών και άνω ( ονοματεπώνυμο - ηλικία - τηλ επικοινωνίας)   στην ΕΣΚΑΣΕ στο email: eskase@ath.forthnet.gr   ή  στο FAX:  22620 25936.
 Οι επιτυχόντες της Σχολής  αυτής θα αποκτήσουν δίπλωμα κριτή και θα συμμετέχουν ως επίσημοι κριτές στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΣΕ.
Λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει πλήξει ιδιαίτερα και τα σωματεία θεωρούμε άκρως απαραίτητο να υπάρχουν επίσημοι κριτές σε κάθε πόλη - έδρα σωματείου, διότι σε διαφορετική περίπτωση, θα  μετακινούνται κριτές από άλλες πόλεις σύμφωνα με ορισμό που θα γίνεται από την ΚΕΔ, γεγονός που θα είναι οικονομικά ασύμφορο για το σωματείο.
Παρακαλούμε να δείξετε έντονο ενδιαφέρον για την επιτυχία της  Σχολής.Μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα της Σχολής Κριτών στον ακόλουθο σύνδεσμο.: http://eskase-basket.gr/index.php/layouts/nea/478-dsxkrnov