Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Μάθημα διαιτησίας από τον Αντιπρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ Φραγκίσκο Σωμαρακάκη


Ανοιχτό μάθημα διαιτησίας και συζήτηση προς όσους τους συντελεστές του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου επιθυμούσαν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Καρπενησίου.
Ομιλητής ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και πρώην διαιτητής Α΄ Εθνικής Φραγκίσκος Σωμαρακάκης, η παρουσία του οποίου στις αυριανές εξετάσεις  και γενικότερα στην πόλη μας αποτελεί τιμή για την Ευρυτανική ένωση. Παρόντες ήταν επίσης ο συντονιστής της σχολής διαιτησίας της ΕΠΣ Ευρυτανίας, εκπαιδευτής 2ης κατηγορίας και παρατηρητής διαιτησίας Γ΄ Εθνικής Γιάννης Καλύβας, ο Πρόεδρος του ΣΔΠ Φθιώτιδας, εκπαιδευτής 1ης κατηγορίας και παρατηρητής διαιτησίας Super League Γιάννης Σπυρόπουλος, καθώς και ο Τρικαλινός παρατηρητής διαιτησίας Football League και εκπαιδευτής 1ης κατηγορίας Γιάννης Κρίκης.
Το μάθημα του κ. Σωμαρακάκη είχε διάρκεια περίπου 2 ώρες και κατά την διάρκεια του υπήρξε ανάλυση φάσεων Ευρωπαϊκών αγώνων με οπτικό υλικό και ανοιχτός διάλογος με τους παρευρισκόμενους. Από πλευράς ΕΠΣ Ευρυτανίας το παρών έδωσαν οι: Γιώργος Λιάγκας, Σωτήρης Διώτης, Πάνος Παπαδημητρίου και Βασίλης Κατσίκης, ο υπάλληλος Διονύσης Βονόρτας και ο συντονιστής τεχνικών λεπτομερειών και βοηθός στο γραφείο της ΕΠΣΕ Γιάννης Βονόρτας. Επιπλέον την εισήγηση παρακολούθησαν ο  Γενικός Γραμματέας του Αιόλου Γιάννης Λερογιάννης, οι διαιτητές: Κώστας Διώτης(Συγκαταλέγεται στους πίνακες  της Γ΄ Εθνικής και μεταγράφηκε πρόσφατα στην Ευρυτανική διαιτησία), Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Λάμπρος Κολοκώτσιος(Δημοσιογράφος των «Ευρυτανικών Νέων»), Γιώργος Δροσίνης, οι υποψήφιοι νέοι ρέφερι: Δημήτρης Κουρλός, Θοδωρής Κατσαρός, Γιώργος Υφαντής και Belba Dritan, οι προπονητές: Γιώργος Χρυσαφόπουλος, Δημήτρης Τσιγαρίδας, Δημήτρης Αντωνίου, Χρήστος Καλαμπάκας και Σπύρος Κολόκας, ο ποδοσφαιριστής του Παναγραφιωτικού Κώστας Καλύβας και ο απεσταλμένος της σελίδας μας και παίχτης της ΑΕΚ Δημήτρης Κολλημένος. Οι εξετάσεις των υποψήφιων νέων διαιτητών θα γίνουν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 11:00 στα γραφεία της ΕΠΣΕ.













Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος