Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Έπαιξαν μπάσκετ για καλό σκοπό, χαρίζοντας χαμόγελα


Φιλανθρωπικοί φιλικοί αγώνες διοργανώθηκαν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου. Οι εκδηλώσεις του διημέρου είχαν αρχίσει την προηγούμενη ημέρα με ενημερωτική ημερίδα με θέμα την δωρεά αιμοπεταλίων και μυελού οστών.
Ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ», ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου, η Αστυνομική Διεύθνυση Ευρυτανίας και η Πανευρυτανική Ακαδημία αφιέρωσαν την ημέρα τους σε φιλανθρωπικό σκοπό σε αξιέπαινη και άξια συγχαρητηρίων πρωτοβουλία.
Σε ένα συναρπαστικό ματς, το οποίο άρχισε στις 6 η προπαιδική ομάδα της Π.Α.Κ. κατέβαλλε με 36-34 το 3ο Δημοτικό Σχολείο. Οι νικητές αποτελούνταν από τους: Πάνο Ρουμελιώτη, Άγγελο Κωστή, Κωνσταντίνο Νταή, Δημήτρη Ανδρεάκη, Νίκο Στερόπουλο, Χρήστο Ζιωζιό, Δήμο Τσακνιά, Βαγγέλη Μπόνια, Γιώργο Ντότσικα και Άγγελο Μπομποτσιάρη, ενώ οι ηττημένοι από τους: Δημήτρη Κρίκα, Κώστα Μαραγούσια, Ανδρέα Καρδαμπίκη, Γιάννη Υφαντή, Γιάννη Κουδουνά, Θάνο Κακούρα, Βαγγέλη Τσιάρα, Δημήτρη Δροσίνη, Παναγιώτη Κούτρη και Γιάννη Κολοκώτσιο.
Στις 8 οι άνδρες της Π.Α.Κ. αντιμετώπισαν την Αστυνομική Διεύθυνση Ευρυτανίας, επικρατώντας με 66-40.
Την Π.Α.Κ. της Κατερίνας Μπαλωμένου(Πέτυχε δυο νίκες) αποτελούνταν από τους: Δημήτρη Σβερώνη, Αποστόλη Πιπέρα, Κώστα Νιαβή, Μπάμπη Χαντζόπουλο, Θοδωρή Χονδρό, Γιάννη Καγκαρά, Βασίλη Καρφή, Θοδωρή Κατσαρό, Γιώργο Σώκο, Πάνο Κρουστάλλη, Πάνο Αρβανίτη, Παναγιώτη Σβερώνη και Σωτήρη Καλαμπάκα.
Η Α.Δ. Ευρυτανίας έπαιξε με τους: Βασίλη Χατζηγεώργο, Βασίλη Ρουμελιώτη, Φώτη Μπούργο, Θεμιστοκλή Τόλη, Δημήτρη Βασιλείου, Βασίλη Κωνσταντόπουλο, Κοσμά Τσιαμάκη, Σπύρο Ευθυμίου, Παντελή Κωστή και Γιάννη Χριστόπουλο.
Διαιτητής του πρώτου αγώνα ήταν ο τεχνικός της Ακαδημίας Φώντας Ζαχαρόπουλος και του δεύτερου ο Θανάσης Χουσιάδας με τον Αλέξη Αρκουμάνη.
Τα εισιτήρια του πρώτου αγώνα κόστιζαν 2 ευρώ και του δεύτερου 3. Τα έσοδα των αγώνων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».





















































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος