Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Από τον Γιάννη Σπυρόπουλο το τελευταίο μάθημα της σχολής διαιτησίας


Πραγματοποιήθηκε το τελευταίο μάθημα της σχολής διαιτησίας, που διοργανώνει η ΕΠΣ Ευρυτανίας. Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 17:30 στο εργατοϋπαλληλικό κέντρο Καρπενησίου λόγω των εργασιών, που γίνονται έξω από τα γραφεία της ΕΠΣΕ.
Εισηγητής ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φθιώτιδας και εκπαιδευτής διαιτησίας Γιάννης Σπυρόπουλος, που είναι παρατηρητής διαιτησίας Super League και πρώην ρέφερι της εν λόγω κατηγορίας.
Το μάθημα παρακολούθησαν οι παλαιοί ρέφερι Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος, Λάμπρος Κολοκώτσιος(Και δημοσιογράφος των «Ευρυτανικών Νέων), Σπύρος Μπύρος, Ηλίας Γαλάνης και οι υποψήφιοι νέοι διαιτητές: Γιάννης Αρχοντής, Θοδωρής Κατσαρός, Παναγιώτα Κουτσουπιά, Στέλλα Ζαχαράκη και Κατερίνα Λάππα.
Επιπλέον το παρών έδωσαν ο αρχιδιαιτητής της ΕΠΣΕ Γιώργος Παπαδήμος, ο υπεύθυνος της σχολής και εκπαιδευτής διαιτησίας Γιάννης Καλύβας, ο υπάλληλος της ενώσεως Διονύσης Βονόρτας με τον γιό του Γιάννη(Συντονιστής τεχνικών λεπτομερειών), ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΕ Πάνος Παπαδημητρίου, καθώς και οι: Κώστας Καλύβας(Ποδοσφαιριστής του Παναγραφιωτικού) και Δημήτρης Κολλημένος( Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και σπουδαστής δημοσιογραφίας), με τον Λάμπρο Κολοκώτσιο να έχει τονίσει αρκετές φορές εύστοχα την απουσία παιχτών-παραγόντων-προπονητών από τα μαθήματα της σχολής.
Οι τελικές εξετάσεις θα διενεργηθούν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 11:00 υπό την παρουσία ατόμου της ΚΕΔ/ΕΠΟ με πιθανότερο Χρήστο Γενναίο.










Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος