Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

ΜVP 2ης αγωνιστικής Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας: «Καθάρισε» για τον Αίολο το δίδυμο φίλων Ράμμου-Τόσκα















Εκτός από καλοί φίλοι, συνομήλικοι, συνονόματοι, συντοπίτες και συμφοιτητές, είναι και συμπαίχτες. Αναφερόμαστε στον Χρήστο Ράμμο και στον Χρήστο Τόσκα του Αιόλου, η εμφάνιση των οποίων ήταν καθοριστική στην εύκολη νίκη της ομάδας με 5-0 επί της ΑΕΚ. Θα τους επιλέξουμε ως MVP της 2ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας, καθώς πέραν των γκολ είχαν και ασίστ στο παιχνίδι.
Ο Χρήστος Ράμμος, γεννηθείς το 1994 είναι μεσοεπιθετικός και έπαιξε στην Φωκίδα με τον ΑΠΟ Κούμαρος και τον Δωρικό Μαλαμάτων. Ερχόμενος στο Καρπενήσι αγωνίστηκε σε Α΄ και Β΄ τοπικό με τον Απεραντιακό, προτού συνεχίσει στον Αίολο, με τον οποίο αναδείχτηκε πέρυσι, όπως και ο Τόσκα νταμπλούχος. Κόντρα στην ΑΕΚ πέτυχε δυο γκολ και είχε μια ασίστ.
Ο Χρήστος(Ενερίκο) Τόσκα έπαιξε κόντρα στον «δικέφαλο» ως αριστερός μπακ. Πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε και δυο ασίστ σε Ράμμο και Ζαραβέλη. Έβγαλε το πρώτο του δελτίο στον Απεραντιακό και ακολούθησε την ίδια πορεία με τον συμπαίχτη του. Αγωνίζεται στο τοπικό μας για 4η συνεχόμενη χρονιά.
Στα αξιοσημείωτα επίσης της ίδιας αγωνιστικής ήταν το γκολ στο «90΄-φεύγα» του Γιάννη Ζαλοκώστα της Ποταμιάς, αλλά και το «παρθενικό» γκολ του 15χρονου Τόμι Χρυσαφόπουλο στο ντεμπούτο του με τον Παναγραφιωτικό. Υπενθυμίζουμε για τους λάτρεις της κριτικής..ότι η επιλογή του MVP είναι καθαρά υποκειμενική και μπορεί να μην αντικατοπτρίζει πάντοτε την πραγματικότητα!