Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Ταξιάρχης Γούλας και Γιώργος Βούρτσας οι MVP της πρεμιέρας














Η σελίδα μας κάθε εβδομάδα θα κάνει ειδική αναφορά στους παίχτες, που ξεχωρίζουν σύμφωνα με την άποψη των συντακτών της(σωστή η λανθασμένη) κάθε αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Κατά την πρώτη αγωνιστική θα αναφερθούμε στον Ταξιάρχη Γούλα του ΑΠΟΚ και στον Γιώργο Βούρτσα του Παναγραφιωτικού. Σίγουρα μπορεί να αδικούμε τον Πάνο Λιάγκα της Μυρίκης, ωστόσο η νίκη της Μυρίκης επί της Κρέντης ήταν αναμενόμενη από πολλούς.
Ο πρώτος στην «παρθενική» του εμφάνιση  στο πρωτάθλημα με το Βελούχι σημείωσε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του σε επίσημο ματς και τέθηκε επικεφαλής στον πίνακα των σκόρερ. Μετά την πολύ καλή περυσινή σαιζόν, που έκανε πέρυσι με τον Αίολο, που συνδυάστηκε με «νταμπλ» ο 20χρονος έχει σημαντικό ρόλο και στον ΑΠΟΚ, στον οποίο είχε περάσει και κατά το παρελθόν, χωρίς να αγωνιστεί. Ο 20χρονος Γούλας ξεκίνησε από το Κεράσοβο την καριέρα του το 2009, ενώ έχει αγωνιστεί για δυο σαιζόν στην Δυτική Φραγκίστα, από όπου και κατάγεται. Επιπλέον μετρά λίγες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής με την φανέλα του Αιόλου.
Ο δεύτερος σημείωσε το πρώτο του επίσημο γκολ με την φανέλα του Παναγραφιωτικού, οδηγώντας τον σε μια τεράστια νίκη, που αρκετοί δεν περίμεναν. Ο 29χρονος Κρεντιώτης μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από το Κεράσοβο και οι πολύ καλές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στην μικτή Ευρυτανίας, αλλά και στον ΑΠΟΚ, αγωνιζόμενος με αυτόν στην Δ΄ Εθνική σε ηλικία μόλις 18 ετών. Συνέχισε στην Κρέντη στην πρώτη της παρουσία στο Α΄ τοπικό και ακολούθησαν ομάδες της Καστοριάς(Μαύροβο, Γραμμοχώρια και Κρόνος), όπου υπήρξε φοιτητής, προτού «επαναπατριστεί» το 2009 για τους Κρεντιώτες. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στην Κρέντη και στον Παναγραφιωτικό, στον οποίο επέστρεψε τον περασμένο Ιανουάριο.