Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Έκριναν βαθμούς Κώστας Σταμούλης και Δημήτρης Ρεσίτης














Τους χαρισματκούς Κώστα Σταμούλη και Δημήτρη Ρεσίτη επιλέγουμε αυτήν την εβδομάδα για τον άτυπο τίτλου του MVP της 3ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας.
Ο 24χρονος πορτιέρο Δημήτρης Ρεσίτης του Βελουχίου παρότι δεν έχει ολοκληρώσει την στρατιωτική του θητεία και δεν είχε φέτος άλλη συμμετοχή αποτέλεσε «κομβικό» παίχτη στην επικράτηση της ομάδας του επί του Αιόλου. Έκανε δυο καίριες επεμβάσεις σε κεφαλιά προς τα πίσω του Βασίλη Ντουφεκιά και σε πλασέ του Πάνου Μάρκη. Έχει παίξει στην Δ΄ Εθνική με τον ΑΠΟΚ και τον Α.Ο. Καρδίτσας, στην Α΄ ΕΠΣ Λάρισας με τον ιστορικό Απόλλωνα, ενώ έχει περάσει και από τον Αίολο και τον Ευρυτανικό.
Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός Κώστας Σταμούλης της Μυρίκης σκόραρε και τα δυο τέρματα της ομάδας του στην νίκη με 2-0 επί της Ποταμιάς. Έχει αναδειχτεί κατά το παρελθόν πρώτος σκόρερ της Α΄ ΕΠΣΕ, ενώ και πέρυσι λίγο έλλειψε να κατακτήσει ξανά τον ατομικό αυτόν τον τίτλο. Φέτος έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του σε πρωτάθλημα και κύπελλο, βρισκόμενος σταθερά στις πρώτες θέσεις των πρώτων «κανονιών». Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν επίσης στον ΑΠΟΚ και στον Απεραντιακό, ενώ έβγαλε το πρώτο του δελτίο στο Κεφαλόβρυσο.

*Πιθανοί εναλλακτικοί MVP ο Σπύρος Ξαγάρας του ΑΠΟΚ και ο Θανάσης Ντάλλας της Κρέντης.